Vainikka-banneri-1280x100

Ruohonleikkuri Stihl RM 2 RC

(1 tuotearvio)

449,00  399,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 321,77  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 18,54 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Voimakas ja helposti käynnistyvä Kohler moottori. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Vahvalla OHV moottorilla.

 • Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö

  Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

 • Biotoiminto

  Leikkuuterä murskaa leikatun ruohon ennen kuin se putoaa takaisin ruohikkoon toimien ravintoaineena ja lannoitteena. Leikkuri voidaan muuntaa myös monitoimikoneeksi biokit lisävarusteella.

 • Bioterä

  Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

 • Jäykkä runko

  Vankka: teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata

 • Kantokahva

  Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • QuickFix pikakiristimet

  Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

 • SmartChoke

  SmartChoke vähentää käynnistykseen tarvittavaa voimaa: vedä tasaisesti ja helposti narusta ja kone käynnistyy. Yksinkertainen ja toimiva järjestelmä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 • Super-Soft kahva

  STIHL-ruohonleikkurin erittäin pehmeä kahva takaavat erityisen ergonomisen ja miellyttävän otteen

  Tekniset tiedot

  Kierrosluku 1/min 2.800
  Kapasiteetti cm³ 149
  Leikkuukorkeus mm 28-85
  Leikkuuleveys cm 46
  Moottorityyppi Serie XT675 OHV SC
  Nurmialue m² jopa 1.500
  Paino kg 27
  Teho 2,2 kW / 3,0 hv
  Toleranssi äänenpainetaso Kpa dB(A) 2
  Tärinätaso ahw m/s² 5
  Tärinätaso K m/s² 2,5
  Ääniteho LWA dB(A) 94

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle Ruohonleikkuri Stihl RM 2 RC

 1. Nimetön

  Parin viikon käyttökokemuksella oikein tyytyväinen. Vahva kone niin kuin sanotaan eikä se hyydy korkeamassakaan heinikossa. Alimmalla leikkuutasolla hieman raskas työntää, ja vaikka leikkuujälki on hyvää, en tiedä onko missään työnnettävässä parempi kuin Klippossa on. Kokonaisuutena kuitenkin minusta tähän astisen kokemuksen perusteella parempi tämä kone.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös

UUSI KONE
Moottorisahat

STIHL MS 231 Moottorisaha

(6 tuotearviota)

479,00  399,00  (sis. ALV 24%)

Moottorisahat

Stihl moottorisaha MSA 140 C-BQ

(1 tuotearvio)

Alk. 299,00 

Moottorisahat

Stihl MSA 120 C-BQ sis. akku AK 20 ja laturi AL 101

(1 tuotearvio)

379,00  279,00  (sis. ALV 24%)