-19%

Ruohotrimmeri Stihl FS 50 C-E L

289,00 

Veroton: 233,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 289,00 
  233,06  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Kevyt trimmeri uskomattoman helpolla käynnistyksellä – kolme nopeaa askelta. Ainutlaatuisen käynnistysjärjestelmän ErgoStart (E) ansiosta, kaikki on vieläkin helpompaa. Ergonominen lisä on myös erityisen pitkä runkoputki, jonka avulla tasapaino on parempi ja työskentelymukavuus korkeampi. Varustettu STIHL 2-MIX moottorilla, joka täyttää kaikki tiukimmatkin päästömääräykset. Ihanteellinen pienten nurmialueiden hoitoon tai isomman nurmikon reunojen siistimiseen ja kukkapenkkien/puiden/pensaiden ympäryksien leikkaamiseen

  Tekniset tiedot

  CO2-arvo g/kWh 853
  Kokonaispituus cm 1) 165
  Leikkuuleveys mm 420
  Paino kg 2) 4,6
  Säiliön tilavuus l 0,34
  Teho kW/hv 0,8/1,1
  Tilavuus cm³ 27,2
  Tärinätaso siimapäällä vasen/oikea m/s² 3) 6/5,7
  Ääniteho metalliterällä dB(A) 4) 109
  Ääniteho siimapäällä dB(A) 4) 108
  Äänenpaine metalliterällä dB(A) 4) 97
  Äänenpaine siimapäällä dB(A) 4) 93

   

  • Palauttava käynnistys-/pysäytysnappi

   Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan. Uskomattoman helppoa ja kätevää.

  • Primer -pumppu

   Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

  • Silmukkakahva

   Käytännöllisen silmukkakahvan ansiosta ohjaat laitetta helposti ja tarkasti.

  • Suojalasit

   Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

  • STIHL 2-MIX moottori

   STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  • STIHL ErgoStart (E)

   STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  • Yhdenvivun käyttö, silmukkakahva

   Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruohotrimmeri Stihl FS 50 C-E L”