Hydraulinen sivupuomi S30
Hydraulinen sivupuomi S30
Hydraulinen sivupuomi S30

Hydraulinen sivupuomi S30

8 071,00 

Veroton: 6 508,87  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Sivusiirtopuomi S30 kiinnityksellä esim Avant S30 niittomurskaimelle tai S30 palkkinniittokoneelle. Saatavana myös pyöritysyksikkö johon saat esim: rikkaruohoharjan tai vaakaharjan.

 

S30 HYDRAULINEN SIVUPUOMI

S30-pikakiinnityksellä varustettuun hydrauliseen sivupuomiin voidaan kiinnittää kaikki S30-kiinnityksellä varustetut työlaitteet.

Sivupuomi koostuu hydraulisesta suorasta teleskooppipuomista, jonka ulottuma on 1,0 m sekä taittopuomista, joka liikuttaa työlaitetta max. 45° alaspäin ja 90° ylöspäin vaakatasosta.

Sivupuomissa on hydraulinen laukaisumekanismi, jonka avulla puomi antaa myöten jos siihen kiinnitetty työlaite osuu esteeseen. Laukaisusylinterin hydraulipainetta voidaan säätää ja mitata. Puomi palaa normaaliasentoon heti kun työlaitetta kallistetaan alaspäin.

 

Taittopuomissa on hydraulinen kellunta ylöspäin, mutta ei alaspäin: työlaite nousee esteeseen osuessaan vapaasti ylöspäin ja jää sille tasolle mihin este sen nosti. Työlaitteen hydrauliletkut kiinnitetään sivupuomiin flat face- pikaliittimillä, ja sivupuomista kuormaajaan normaalisti sarjapikaliittimellä. Työlaitteen ohjauskytkinpaketti on kuormaajassa välttämätön lisävaruste. Sillä ohjataan työlaitetta ja sivupuomin teleskooppi- ja taittopuomia.

  • Teleskooppaus sivulle max. 1,0 m
  • Taittopuomin liikerata max. 45° alas- ja 90° ylöspäin vaakatasosta
  • Teleskooppi- ja taittopuomin liikenopeudet säädettävissä
  • Puomissa hydraulinen laukaisu esteeseen osuttaessa
  • Taittopuomissa hydraulinen kellunta ylöspäin

TEKNISET TIEDOT

Työlaitteen paino max. 500 kg
Teleskooppaus sivulle max. 1000 mm
Leveys 1870-2580 mm
Taittopuomin liikerata 135° (45° alas- ja 90° ylöspäin vaakatasosta)
Paino 250 kg
Tuotenumero A424552

Avantin 180 kg sivupainosarja, joka on välttämätön 1200 mm niittomurskaimen kanssa.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hydraulinen sivupuomi S30”