Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri Stihl RME 235

1
(1 tuotearvio)

179,20 

Veroton: 144,52  (ALV 0%)
Ei saatavilla

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Sähkökäyttöinen RME 235 ruohonleikkuri loistaa pienissä tiloissa. Kokonsa ansiosta (33 cm leikkuuleveys ja vain 13 kg paino) se on erittäin helppo liikuteltava esim. kukkapenkkien ja pensaiden vierustoilla. 1,2 kW sähkömoottorin ansiosta se leikkaa tasaisesti, siististi ja ennen kaikkea hiljaisesti. Leikkuukorkeus on säädettävissä keskitetysti 5 eri korkeudelle. Kokoontaitettava 30 litran ruohonkeruusäiliö on helppo tyhjentää ja se on myös varustettu täyttöasteenilmaisemalla.

 • Innovatiivinen ruohonkeruusäiliö

  Säiliö täyttyy kokonaan harkitun muodon ja ilmanohjauksen ansiosta. Ilma-aukot on suunnattu alas, jotta ruohoa ja pölyä ei pääse ylhäältä ulos. Kaksiosaisen säiliön avaaminen ja tyhjentäminen on helppoa.

  Integroitu johdonpidike

  STIHL Electric-ruohonleikkureiden integroidulla johdonpidikkeellä varmistetaan, että jatkojohto on kiinnitetty tiukasti ruohonleikkurin pistokkeeseen.

 • Kantokahva

  Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

 • Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

  Keskitetyn leikkuukorkeudensäädön avulla asetat leikkuukorkeuden nopeasti ja helposti maastonmukaiselle korkeudelle.

 • Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

  Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

 • Leikkuuterä

  Leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

 • Ohjaustanko korkeudensäädöllä

  Ohjaustanko voidaan säätää juuri spivalle korkeudelle, mikä takaa ergonomisen ja mukavan ruohonleikkuun.

 • Polymeerikotelo

  Kevyt polymeerikotelo yhdistää suuren kestävyyden ja toleranssin, lämpöä ja UV-säteilyä vastaan.

 • Taitettava ohjaustanko

  Taitettavan ohjaustangon ansiosta STIHL-ruohonleikkurit voidaan helposti taittaa kasaan varastointia tai kuljetusta varten.

  Tekniset tiedot

  Leikkuukorkeudensäätö 5-vaihe (keskus)
  Leikkuuleveys cm 33
  Nimellisnopeus 1/min 3.200
  Nurmialue m² jopa 300
  Paino kg 13
  Ruohonkeruusäiliö l 30
  Teho W 1.200
  Toleranssi K m/s² 0,7
  Tolerassi KpA dB(A) 2
  Tärinätaso ahw m/s² 1,4
  Äänenpaine LpA dB(A) 79
  Ääniteho LWA dB(A) 93

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri Stihl RME 235

 1. 1

  Ossi K.

  Tukeva peli ja leikkaa siististi. Boschilta saa saman kokoisen koneen halvemmalla, mutta tämä on kyllä paljon laadukkaamman tuntuinen kaikin puolin. Ostaisin uudestaan ja on hintansa väärti. Kaapeli tulee ostaa erikseen.

Lisää arvio