SAMI HIEKOITTIMET SLF-2100

6 559,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 5 289,52  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 259,18 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Sami tuotevalikoiman suurin hiekoitin Suuri koko, SLF- hiekoittimen työleveys on 2,1 metriä ja säiliön tilavuus 2040 litraa. Suurella säiliötilavuudella levitysmatkan pituudeksi saadaan noin 8,3 kilometriä. Hiekoitusleveys on koko kauhan levyinen. Sami hiekoittimet soveltuvat hiekan, hiekoitussepelin ja suolan levittämiseen. Itsekuormaava.

HINTA SIS EURO tai VOLVO KIINNIKKEEN

Kiinnitys SLF- mallin hiekoittimessa on vaihdettava kiinnitysrunko, saatavana Euro ja Volvo kiinnikkeellä, hinta sis kiinnikkeen.

Levitysmäärän säätö Hiekoitusmateriaalin levitysmäärän säätöä varten hiekoittimessa on öljyn virtausmäärän säätöventtiili, jolla säädetään levitysakselin pyörimisnopeutta, säätö on portaaton. Näin on mahdollista levittää hiekoitettavalle alueelle oikea määrä hiekoitusmateriaalia.

Vakiona Levitysakselilla on erityinen puhdistusharja, joka puhdistaa akselin kosteasta materiaalista ja varmistaa hiekan tasaisen ulostulon ja tasaisen levityksen, murskainakseli, suojaverkko, levitysmäärän portaaton säätö, kumikaistat kolmikertaisilla vahvikkeilla varmistaa tasaisemman levityksen ja pitemmän käyttöiän, säiliön yläreuna on vahvistettu kahdella metallilevyllä, se varmistaa kulutuskestävyyden

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAMI HIEKOITTIMET SLF-2100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös

UUTUUS

399,00  329,00  (sis. ALV 24%)

SUOSITUIN
Moottorisahat

Stihl moottorisaha MSA 140 C-BQ

(14 tuotearviota)

289,00 249,00 

SUOSITUIN
Ruohonleikkurit

Stihl RM 2 r Allesilppuava ruohonleikkuri

(2 tuotearviota)

359,00  (sis. ALV 24%)

Pakettitarjous
Leikkaa jopa 800m2