SAMI U-AURA

14 123,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 11 389,52  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 554,68 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Lumityöt sujuvat tehokkaasti siipiä ohjailemalla U-auroilla on suuret työleveydet, mutta ne soveltuvat erillisesti säädettävien siipien ansiosta myös monimuotoisille alueille jopa ahtaisiinkin paikkoihin. Siivet käännettyinä U-auran työleveys supistuu lähes puoleen suurimmasta työleveydestä. Siipien ollessa taka-asennossa sillä voidaan aurata peruttamalla tai vetää lumi pois syvennyksistä.

 

Isojenkin pihojen lumityöt sujuvat vauhdikkaasti U-aura on tehokkaimmillaan aurattaessa isoilla pihoilla ja paikoitusalueilla. Siivet eteen käännettyinä U-mallisella auralla voidaan työntää kasaan kerralla suuriakin määriä lunta.

– Auran työkorkeutta säädetään tukijalaksilla, joiden lautaset on valmistettu Bruxite-erikoisteräksestä.
– Jousituksin varustetut kulutusterien pidikkeet on jaettu erikseen liikkuviin osiin, jotka takaavat esteitä ylitettäessä auran pidemmän käyttöiän ja paremman työtuloksen.
– Sami U-auroissa on käännettävät standardimitoitetut Olofsfors-kulutusterät.
– Auroissa on vakiona sähköinen venttiili ja ohjain, jonka avulla siipiä ohjataan erikseen.
– Ajettaessa esteeseen suojaventtiili laukeaa ja siirtää auran siiven paineakun avulla takaisin aloitusasentoon, törmäystilanteessa tämä suojaa auraa, peruskonetta ja kuljettajaa.

Vakiona: 12 V sähköinen venttiili ja siihen ohjain ja johto, suojaventtiili, paineakku, jousitus, LED-valot, Olofsfors- kulutusterät, Bruxite- tukijalakset.

Lisävarusteet: kumiterät, verkkoterät, 24 V-venttiili

Sovitteet: 3P, Volvo, Euro

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAMI U-AURA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös