Service Kit 47 FS 38, FS55

13,30 

Veroton: 10,73  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Huoltosarja bensiinikäyttöisille ruohotrimmereille: Säännöllinen huolto pidentää käyttöikää

STIHL bensiinitrimmerit ja -raivaussahat voi huoltaa ihan itse huoltosetillä Service kit 47. Säännölliset huollot, kuten ilman- ja polttoainesuodattimien sekä sytytystulpan vaihtaminen, auttavat pidentämään raivaussahasi käyttöikää. Näin voit suojata koneen osia lialta ja vaurioilta sekä varmistaa, että moottori toimii aina luotettavasti ja optimaalisesti .

STIHL Service Kit 47 FS 38:lle (STIHL 2-MIX -moottorilla) ja FS 55:lle (STIHL 2-MIX -moottorilla) sisältää :

Fleece-ilmansuodatin
Sytytystulppa
Polttoainesuodatin

Huomautus: Service kit 47 voidaan käyttää vain malleissa FS 38 ja FS 55, joissa on STIHL 2-MIX -moottori . Jotta voit valita oikean huoltosarjan, ota huomioon, että raivaussahaan asennetun sytytystulpan kierrekoon on oltava M10.

STIHL fleecesuodatin tarjoaa hyvän suodattimen laadun useissa käyttöolosuhteissa. Karkeat likahiukkaset jäävät kiinni pintaan ja hienot likahiukkaset jäävät suodattimen sisään. Tämä suojaa luotettavasti STIHL moottoria hankaavalta pölyltä , mikä auttaa säilyttämään suorituskyvyn ja pitämään polttoaineenkulutuksen alhaisena varmistaen, että voit jatkaa koneen käynnistämistä ilman vaikeuksia.

On myös suositeltavaa vaihtaa sytytystulppa säännöllisesti suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Tämä muodostaa perustan moottorin puhtaalle palamiselle . Polttoainesuodatin varmistaa, että polttoaineessa ei ole vieraita hiukkasia ennen kuin se pääsee moottoriin. Tämä suojaa moottoria ja varmistaa pidemmän käyttöiän. Tämä osa on myös vaihdettava säännöllisesti, jotta se toimii luotettavasti.

Kun vaihdat ilmansuodatinta ja sytytystulppaa, on parasta käyttää STIHL raivaussahasi mukana toimitettua käytännöllistä yhdistelmäpistorasiaa . Itse huoltosarjan pakkaukseen on integroitu pahvikoukku, jolla voidaan kätevästi irrottaa ja vaihtaa polttoainesuodattimen. Et tarvitse mitään lisätyökaluja tehdäksesi tämän.

4140 007 4103

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Service Kit 47 FS 38, FS55”