Vainikka-banneri-1280x100

Stihl ASA 85 akkukäyttöiset oksasakset

1 899,00  (sis. ALV 24%)

Veroton: 1 531,45  (ALV 0%)

Maksa osissa:

Alkaen 77,14 €/kk (36 kk)
Lue lisää
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika 1-4 päivää

Tuotekuvaus

Tehokkaat akkukäyttöiset oksasakset jopa 45mm oksille.ihanteellinen leikatessa oksia julkisissa puistoissa hedelmätarhoilla taimitarhoilla ja viiniviljelyksillä, vankka alumiinirunko, ergonominen kahva, sähköisesti säädettävä neliportainen suuaukko. paino 980gramma

sis akun ja laturin 

 

 

 

Tekniset tiedot

Akun kesto AP 100 akulla min 1) jopa 200
Akun kesto AP 200 akulla min 2) jopa 400
Akun kesto AP 300 akulla min 2) jopa 600
Max. oksapaksuus mm 45
Suositeltu akku AP 300
Paino kg 3) 0,98

Vakiovarusteet

 • Alumiinikotelointi

  Vahva alumiininen kotelo suojaa ASA 85 oksasaksia optimaalisesti ulkopuolisilta osumilta ja lialta, sekä lisää laitteen käyttöikää.

 • Akkuvaljaat

  Akkuvaljaat takaavat optimaalisen painonjakauman, pitkässäkin käytössä.Kiinnike olkahihnassa varmistaa, että liitäntäjohto on lähellä kehoa sekä oikealle- että vasemmalle kädelle. Ergonominen muotoilu tekee laitteen käytöstä helppoa.

 • Säädettävä teräaukko

  Teräaukkoa voidaan säätää yksilöllisesti neljään tasoon; 50%, 60%, 70% tai 100%. Työnaikana riittää yksinkertaisesti, kun painaa nuppia ja vaihtaa teräaukon kokoa. Oksien leikkuu oikealla teräaukolla tekee työstä kevyttä ja nopeaa.

 • STIHL EC moottori

  EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

 • Ohjainyksikkö

  Valjaisiin liitetty ohjainyksikkö näyttää teräaukon koon, leikkausten lukumäärää sekä akun lataustilan. Se myös säätelee leikkaustehoa.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl ASA 85 akkukäyttöiset oksasakset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *