-25%

Stihl BG 66-D lehtipuhallin

2
(2 tuotearviota)

299,00 

Veroton: 241,13  (ALV 0%)
Ei saatavilla

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Hiljainen ja tehokas lehtipuhallin Stihliltä. Puhallusputkessa äänenvaimenin joten voit puhaltaa myös, kun naapurisi nukkuu. tekos, kevyt ja taloudellinen.

Stihl BG 66-D käsipuhallin/ Lehtipuhallin 

Erittäin hiljainen Stihl lehtipuhallin suurella puhallusteholla. Pyöreä suutin, katalysaattori, Stihl 2-MIX moottori, integroitu äänenvaimennin, pysäytysnappi.

BG 66-D

Kätevä Stihl lehtipuhallin katalysaattorilla (D)

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 27,2
Effekt kW/hk 0,6/0,8
Ääniteho dB(A) 1) 99
Äänenpaine dB(A) 1) 86
Ilmamäärä m³/h 2) 630
Ilmavirran nopeus m/s 2) 64
Max. ilmamäärä m³/h 3) 730
Säiliön tilavuus l 0,54
Tärinätaso m/s² 4) 7,8
Paino kg 5) 4,4

Vakiovarusteet

 • Yhdenvivun käyttö

  Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

 • Primer -pummpu

  Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 • Suojalasit

  Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  Lehtipuhallin

  lehtipuhaltimella puhallat lehdet kätevästi kasalle tai jos naapuri sopu antaa periksi niin suoraan naapurin pihaan. Lehtipuhallin on loistava valinta silloin kun lehtiä on paljon.

  Lehtipuhaltimet koti ja ammattikäyttöön Helsingissä myy ja huoltaa Konetalo Vainikka. Virallinen Stihl lehtipuhallin jälleenmyyjä.

  Kauttamme myös varaosat Stihl lehti ja reppupuhaltimiin

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

2 arviota tuotteelle Stihl BG 66-D lehtipuhallin

 1. 2

  Markku Virtanen

  Konetalo Vainikka saa minulta täydet pisteet. Nopea toimitus ja edullinen hinta. Laite todella hyvä. Iso kiitos Vainikan väelle.

 2. 2

  Petri

  Vielä vähäisen käyttökokemuksen perusteella laadukkaan oloinen peli.Todella hiljainen ja puhallusteho riittävä,suosittelen.

Lisää arvio