-35%
Stihl br 450 c-ef reppupuhallin sähköstarttilla

Stihl br 450 c-ef reppupuhallin sähköstarttilla

549,00 

Veroton: 442,74  (ALV 0%)
Sähköstartti
Tehokas
Mukavuuden haluiselle
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Stihl uutuus Tehokas reppumallin lehtipuhallin sähköstartilla!

Lehtipuhallin sähköstartilla. Ei enää narujen repimistä vaan kätevästi napista vehkeet tulille ja töihin. Sopii myös liikuntarajoittelisille joilla vaikeaa käynnistää lehtipuhallin. Mukavat Stihl valjaat, hiljainen mutta silti tehokas lehtipuhallin.

Stihl Lehtipuhaltimet Helsingissä myy Konetalo Vainikka

Stihl Lehtipuhaltimet Helsingissä myy Konetalo Vainikka

Erittäin tehokas reppupuhallin, jonka Stihl sähkökäynnistys- toiminto takaa mielyttävän uudelleen käynnistyksen laitteen ollessa selässä. Puhaltimessa on lisäksi perinteinen narukäynnistys Stihl ergostart kevyt käynnistimellä. kuminen 2- komponenttikahva. Stihl tärinän vaimennus, leveät olkahihnat, 2 mix taloudellinen Stihl moottori. lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva, portaaton puhallusputken pituudensäätö. ja kahvan säätö ilman työkaluja.

Maksimi ilmamäärä 1090m3/h tehokkaampi kuin br 500

Lehtipuhallin

lehtipuhaltimella puhallat lehdet kätevästi kasalle tai jos naapuri sopu antaa periksi niin suoraan naapurin pihaan. Lehtipuhallin on loistava valinta silloin kun lehtiä on paljon.

Lehtipuhaltimet koti ja ammattikäyttöön Helsingissä myy ja huoltaa Konetalo Vainikka. Virallinen Stihl lehtipuhallin jälleenmyyjä.

Kauttamme myös varaosat Stihl lehti ja reppupuhaltimiin

Tehokas reppupuhallin, varustettuna sähkökäynnistyksellä (F) ja STIHL ErgoStartilla. Kiitos sähkökäynnistyksen, kone käynnistyy napin painalluksella ja ilman että poistat puhallinta selästäsi, tämä tuo ainutlaatuisen mukavuuden tullessaan. Pituussäädettävä ja ilman työkaluja säätyvä puhallinputki. Täydellinen apuväline mukavaan ja tehokkaaseen lehtien, ruohosilpun ja muiden roskien siistimiseen. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä, leveät olkaimet, 2-MIX moottori, helppo käynnistys, portaattomasti säädettävä kaasu pysäytyspainikkeella ja kätevällä kantokahvalla.

Tekniset tiedot

Puhallusteho N 1) 28
Tilavuus cm³ 63,3
Ääniteho dB(A) 2) 108
Äänenpaine dB(A) 2) 102
Ilmavirran nopeus m/s 3) 83
Ilmamäärä m³/h 4) 1.090
Max. ilmavirran nopeus m/s 99
Max. ilmamäärä m³/h 5) 1.430
Säiliön tilavuus l 1,70
Tärinätaso oikea m/s² 6) 2,5
Paino kg 7) 11,5

Vakiovarusteet

 • Sähkökäynnistys (F)

  Sähköisellä käynnistyksellä käynnistät koneen nopeasti ja helposti pelkällä napin painalluksella ilman, että poistat konetta selästäsi. Tämä säästää sekä aikaa että vaivaa ja on paras ratkaisu lyhyihin taukoihin työskenneltäessä. Litiumioniakku latautuu koneen käydessä.

 • Yhdenvivun käyttö

  Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

 • Pituussäädettävä puhallusputki

  Portaattomasti säädettävä puhalluputki auttaa sinua suoriutumaan jokaisesta tehtävästä optimaalisesti ja ergonomisesti.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL Tärinänvaimennus

  Tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa tehokkaasti moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän. Tärinänvaimennusvyöhykkeet takaavat erittäin hyvän työmukavuuden ja voit työskennellä väsymättä pidempään.

 • STIHL ErgoStart (E)

  STIHL ErgoStartin avulla laitteen käynnistys on erittäin helppoa ja kätevää. Käynnistysnarun tasaisella vedolla kierrejousi jännitetään puristuspainetta vasten. Käynnistettäessä varastoitu energia luovutetaan automaattisesti kampiakselille, joka pyöräyttää koneen käyntiin. Kone käynnistyy tasaisella ja kevyellä vedolla, ilman raskaita nykimisiä.

 • Kaasukahvan säätö ilman työkaluja

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl br 450 c-ef reppupuhallin sähköstarttilla”