Raivaussaha STIHL FS 240 C-E

Raivaussaha STIHL FS 240 C-E

3
(3 tuotearviota)

599,00 

Veroton: 483,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Edullinen Stihl raivaussaha! Mukana paketissa Siimapää, raivausterä ja kolmioterä.

Ihanteellinen maatilan- ja puutarhantöissä. STIHL 1-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori, suora akseli, ADVANCE yleisvaljaat. Varustettu vakiona raivausterällä, siimapäällä ja kolmioterällä.

 

STIHL ErgoStart -kevytkäynnistys (E) vähentää käynnistettäessä nykäisyä ja tarvittava vetovoima on pienempi. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen. Yksi kevyt veto riittää käynnistykseen. Tunnistat moottori- ja raivaussahat sekä ruohotrimmerit (joissa on ErgoStart -kevytkäynnistys) E -kirjaimesta mallimerkinnässä, esim. MS 181 CBE, FS 460 CEMK tai FS 50 CE.

 

STIHL 2-MIX-Moottori

Enemmän tehoa-vähemmän päästöjä: kaksitahtimoottori varustettuna STIHL 2-MIX-Moottorilla osaa molemmat! Voimakas ja samalla ympäristöystävällinen 2-MIX tarjoaa korkean vääntömomentin laajalla kierroslukualueella – jopa 20% vähemmän polttoainetta ja jopa 70% vähemmän päästöjä verrattuna tavallisiin kaksitahtimoottoreihin. Alittaa tiukan eurooppalaisen EU-II päästödirektiivin.

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 37,7
Teho kW/hv 1,7/2,3
Leikkuuleveys mm 420
Ääniteho metalliterällä dB(A) 1) 108
Ääniteho siimapäällä dB(A) 1) 108
Äänenpaine siimapäällä dB(A) 1) 99
Äänenpaine metalliterällä dB(A) 1) 98
Vakio terälaite AutoCut 25-2, raivausterä 200/25, kolmioterä 250/2
Säiliön tilavuus l 0,75
Kokonaispituus cm 2) 180
Tärinätaso metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 4,6/4
Tärinätaso siimapäällä vasen/oikea m/s² 3) 5,2/4,9
Paino kg 4) 7,2

 

Vakiovarusteet

 • Yhdenvivun käyttö

  Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. Koneet joissa on kaksoiskahva, vipu sijaitsee oikeassa ohjauskahvassa. Koneet joissa on silmukkakahva, vipu on akselin päällä.

 • Palauttava käynnistys-/pysäytysnappi

  Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan. Uskomattoman helppoa ja kätevää.

 • Kompensaattori

  STIHL kompensaattori pitää polttoaine-ilmaseoksen muuttumattomana silloinkin kun suodatin alkaa olemaan todella likainen.

 • Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

  Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

 • Primer -pumppu

  Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 • Kaksoisvaljaat

  Pehmusteet lisäävät mukavuutta työskenneltäessä pitkiä aikoja

 • Suojalasit

  Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Uuden sukupolven STIHL raivaussahoissa on sisäänrakennetut teräsjouset sekä erilliset tärinänvaimennuselementit. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita.

 • STIHL ErgoStart (E)

  STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  Suuri polttoainesäiliö

  Läpinäkyvä polttoainesäilö 0,75 l (FS 240 – 460) ja vastaavasti 0,99 l (FS 490/560) raivaussahoissa, mahdollistaa pitkätkin siirtymät ilman tankkauksesta johtuvia pysähdyksiä. Polttoaineen määrää on helpompi havaita, koska säiliö on läpinäkyvä. Säiliö on myös helppo täyttää, kiitos suuren täyttöaukon.

 • Kaksoiskahvat

  Kaksoiskahva sallii käyttäjän luonnollisen liikkumisen trimmatessa/raivauksessa ja on aina ihanteellinen valinta kun leikattavana on suurempia alueita. Yhdistämällä laitteen ADVANCE yleisvaljailla tai ADVANCE ammattivaljailla teet työvälineestäsi todella mukavan ja vaivattoman käyttää.

 • Kaksoiskahvan säätö

  Ergonominen kaksoiskahva on helposti säädettävissä lukitusruuvilla – ilman työkaluja. 90° säätökulma helpottaa kuljetusta ja varastointia.

 • Talviasento

  Todella yksinkertainen järjestelmä, jonka avulla kytket koneesi kesä-/talviasentoon. Kylmän kauden (talviasento) aikana estät kaasuttimen ja ilmansuodattimen jäätymisen

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

3 arviota tuotteelle Raivaussaha STIHL FS 240 C-E

 1. 3

  Tuomo

  Kone on toiminut moiteettomasti ja on lähteny käyntiin eka nykäisyllä hyvä ostos.

 2. 3

  Mikko

  Hyvä hinta /laatusuhde.

 3. 3

  Mikko

  Hienosti toimii. Hyvin käynnistyy.

Lisää arvio