-10%

Stihl fs 261 c-e raivausaha/ trimmeri

845,00 

Veroton: 681,45  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 845,00 
  681,45  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Väkivahva Stihl raivausaha / ruohotrimmeri
  Mukana toimitetaan Raivausterä,ruohikkoterä ja Siimapää. Yksi kone kolme toimintoa. Tehty vaativaan ammattikäyttöön!

  Stihl raivausahat ovat markkinoiden kestävämpiä sahoja, ktso vaikka tienvarsien niittäjiä.. Kaikilla on Stihl raivausaha.

  Mukavuusvarusteltu Stihl raivaussaha. Suora vetoakseli ja vahva kulmavaihde. Ergonominen muotoilu kaksoiskahvalla sekä Raivaukseen ja trimmaukseen. Saatavilla myös pyöräkahvalla (FS260RCE).

  Laajoille alueille vahvaan heinikkoon. STIHL 1-piste tärinänvaimennus, STIHL ErgoStart, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori, ADVANCE yleisvaljaat. Varustettu vakiona raivausterällä, siimapäällä ja kolmioterällä.

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 41,6
  Tilavuus cm³ 41,6
  Teho kW/hv 2,0/2,7
  Teho kW/hv 2/2,7
  Leikkuuleveys mm 480
  Ääniteho metalliterällä dB(A) 1) 112
  Ääniteho siimapäällä dB(A) 1) 110
  Äänenpaine siimapäällä dB(A) 1) 101
  Äänenpaine metalliterällä dB(A) 1) 100
  Vakio terälaite AutoCut 40-2, raivausterä 200/20, kolmioterä 300/2
  Säiliön tilavuus l 0,75
  Säiliön tilavuus l 0,75
  Kokonaispituus cm 2) 168
  Kokonaispituus m 2) 1,69
  Tärinätaso vasen/oikea siimapäällä m/s² 3) 5,8/5,7
  Tärinätaso metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 4,2/4,6
  Paino kg 4) 7,9
  Tärinätaso siimapäällä vasen/oikea m/s² 3) 5,8/5,7
  Paino kg 5) 7,7

  Vakiovarusteet

  • ADVANCE yleisvaljaat

   Voimia säästävään trimmaukseen ja raivaukseen. Ergonomiset mukavat, kevyet, varustettavissa rintaremmillä ja työkalupussilla.

  • Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

   Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

  • Kaksoiskahvan säätö

   Ergonominen kaksoiskahva on helposti säädettävissä lukitusruuvilla – ilman työkaluja. 90° säätökulma helpottaa kuljetusta ja varastointia.

  • Kaksoiskahvat

   Kaksoiskahva sallii käyttäjän luonnollisen liikkumisen trimmatessa/raivauksessa ja on aina ihanteellinen valinta kun leikattavana on suurempia alueita. Yhdistämällä laitteen ADVANCE yleisvaljailla tai ADVANCE ammattivaljailla teet työvälineestäsi todella mukavan ja vaivattoman käyttää.

  • Kompensaattori

   STIHL kompensaattori pitää polttoaine-ilmaseoksen muuttumattomana silloinkin kun suodatin alkaa olemaan todella likainen.

  • Palauttava käynnistys-/pysäytysnappi

   Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan. Uskomattoman helppoa ja kätevää.

  • Primer -pumppu

   Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

  • Suojalasit

   Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

  • Suuri polttoainesäiliö

   Läpinäkyvä polttoainesäilö 0,75 l (FS 240 – 460) ja vastaavasti 0,99 l (FS 490/560) raivaussahoissa, mahdollistaa pitkätkin siirtymät ilman tankkauksesta johtuvia pysähdyksiä. Polttoaineen määrää on helpompi havaita, koska säiliö on läpinäkyvä. Säiliö on myös helppo täyttää, kiitos suuren täyttöaukon.

  • STIHL 2-MIX moottori

   STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  • STIHL ErgoStart (E)

   STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  • STIHL Tärinänvaimennusjärjestelmä

   Uuden sukupolven STIHL raivaussahoissa on sisäänrakennetut teräsjouset sekä erilliset tärinänvaimennuselementit. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita.

  • Talviasento

   Todella yksinkertainen järjestelmä, jonka avulla kytket koneesi kesä-/talviasentoon. Kylmän kauden (talviasento) aikana estät kaasuttimen ja ilmansuodattimen jäätymisen

  • Yhdenvivun käyttö

   Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. Koneet joissa on kaksoiskahva, vipu sijaitsee oikeassa ohjauskahvassa. Koneet joissa on silmukkakahva, vipu on akselin päällä.

    

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl fs 261 c-e raivausaha/ trimmeri”