-29%

Stihl FS 91 raivaussaha

469,00 

Veroton: 378,23  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 469,00 
  378,23  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Sitkeän nurmikon leikkaamiseen. Helppo käynnistys, kaksoiskahva, ohjauskahva pysäytyspainikkeella, 4-MIX® moottori suurennetulla säiliöllä pidempiä käyntiaikoja varten, kiinteä käyttöakseli, kaksoisvaljaat. Vakiona kolmella terällä ( siimapää, raivausterä ja ruohoterä)

  Raivaussaha STIHL FS 91 ”uutuus”

  Sitkeän nurmikon leikkaamiseen. Helppo käynnistys, kaksoiskahva, ohjauskahva pysäytyspainikkeella, 4-MIX® moottori suurennetulla säiliöllä pidempiä käyntiaikoja varten, kiinteä käyttöakseli, kaksoisvaljaat. Vakiona kolmella terällä. hinta sisältää raivausterän, siimapään ja vesakkoterän + valjaat

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 28,4
  Paino kg 1) 5,8
  Ääniteho siimapäällä dB(A) 2) 106
  Äänenpaine siimapäällä dB(A) 2) 95
  Ääniteho metalliterällä dB(A) 2) 105
  Teho kW/hv 0,95/1,3
  Tärinätaso metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 3,2/2,5
  Säiliön tilavuus l 0,71
  Leikkuuleveys mm 420
  Äänenpaine metalliterällä dB(A) 2) 93
  Tärinätaso siimapäällä vasen/oikea m/s² 3) 3,4/3
  Kokonaispituus cm 4) 180
  Vakio terälaite GSB 230-2
  • Monitoimikahva

   Kaikki moottorinhallintalaitteet ja käyttövivut ovat helposti käytettävissä yhdellä kädellä. Koneen käyttö on helppoa ja turvallista.

  • Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

   Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

  • Primer -pumppu

   Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

  • Kaksoisvaljaat

   Pehmusteet lisäävät mukavuutta työskenneltäessä pitkiä aikoja

  • Suojalasit

   Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

  • STIHL 4-MIX moottori

   STIHL 4-MIX ® yhdistää 2- ja 4-tahti moottoreiden parhaat puolet. Vähemmän päästöjä, öljyhuoltoja ei tarvita, miellyttävämpi käyntiääni. Erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö. Toimii kaksitahti polttoaineella.

  • STIHL Tärinänvaimennusjärjestelmä

   Uuden sukupolven STIHL raivaussahoissa on sisäänrakennetut teräsjouset sekä erilliset tärinänvaimennuselementit. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita.

  • Pysäytyspainike

   Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan.

  • Kaksoiskahvat

   Kaksoiskahva sallii käyttäjän luonnollisen liikkumisen trimmatessa/raivauksessa ja on aina ihanteellinen valinta kun leikattavana on suurempia alueita. Yhdistämällä laitteen ADVANCE yleisvaljailla tai ADVANCE ammattivaljailla teet työvälineestäsi todella mukavan ja vaivattoman käyttää.

  • Kahvan pikasäätö

   Ergonominen kaksoiskahva on helposti ja nopeasti säädettävissä jokaiselle käyttäjälle, ilman työkaluja.

   

   

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl FS 91 raivaussaha”