Stihl fsa 85 akkukäyttöinen ruohotrimmeri

317,00 

Veroton: 255,65  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Kevyt ja helppokäyttöinen Stihl akkuruohotrimmeri. Puoliautomaattinen siimapää tekee työskentelystä nopeaa ja helppoa. Kätevä taimisuoja suojaa pensaiden ja istutusten lähistöllä trimmaamista. Ihanteellinen paljon liikkumista vaativissa trimmauksissa sekä meluherkillä alueille työskennellessä ei sis akkua

 

Ominaisuus Arvo
Paino (ilman akkua) 2,8 kg
Paino akulla (AP 160) 4,5 kg
Akun teho (AP 160) 162 Wh
Akun latauskyky (AP 160) 4,5 Ah
Akun kesto 30 min
Pituus, ilman terälaitetta 165 cm
Terälaite Siimapää AutoCut C 4-2
Työleveys 35 cm

Akkukäyttöinen ruohotrimmeri työskentelyyn puiden ja pensaiden ympärillä. Työleveys 350 mm, kuminen 2-komponenttikahva, portaattomasti ja ilman työkaluja säädettävä pyörökahva, (siiman katkettua) siimapää säätyy uudelleen napauttamalla sitä kevyesti maata vasten, hiljainen, kuulonsuojausta ei tarvita, asteittain säädettävä nopeus, paino 2,8 kg.

Vakiovarusteet

 

EC-moottori

EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

 

Pyörökahva

Pikalukituksen avulla helposti ja nopeasti säädettävä pyörökahva. Mukavaan työasentoon, riippumatta tehtävästä ja akselin pituudesta. Alhainen tärinätaso lisää työmukavuutta.

 

Ripustussilmukka

Integroitu ripustussilmukka esim. säilytykseen seinällä.

 

Suojalasit

Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

 

Taimisuoja

Käytännöllinen lisäsuoja kun trimmataan puiden ja esineiden ympärillä.

 

Teräsuojus

Suojaa lentäviltä leikkuujätteiltä, mutta antaa kuitenkin esteettömän näkyvyyden kohteeseen.

  • Turvalukitus

    Kaikissa STIHL akkukäyttöisissä työkaluissa on turvalukitus, jonka voi helposti kytkeä päälle, jolloin akkukäyttöinen työkalu ei vahingossa lähde päälle.

Lisävaruste

 

Laturi

Valittavana on 3 erilaista laturia: Vakiolaturi AL 100 sekä pikalaturit AL 300 ja AL 500. AL 100 lataa AP 80 akun n. 70 minuutissa. AL 300 n. 25 minuutissa.

 

Lithium-Ioni akku

Tehokas Lithium-Ioni akku. Yhteensopiva kaikkien STIHL ja VIKING akkutyökalujen kanssa. Akku kestää useiden satojen latauskerrat. Ei muistitoimintoa, täysi teho käytettävissä akun tyhjenemiseen saakka. Pitkäikäinen ja pitkät käyttöajat. Akkuja löytyy useissa eri teholuokissa.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl fsa 85 akkukäyttöinen ruohotrimmeri”