Huom! Valitettavasti emme voi toimittaa Stihl ja Viking merkkisiä tuotteita postitse. Voit varata ja noutaa tuotteen myymälästä. Lue lisää aiheesta

STIHL GS 461 timanttiketjusaha/betonisaha

2 490  (sis. ALV 24%)

alk. 111,58 €/kk
430,78/kk
6kk maksuajalla
Jousto
288,53/kk
9kk maksuajalla
Jousto
218,27/kk
12kk maksuajalla
Jousto
111,58/kk
24kk maksuajalla
Jousto

Timanttiketjusaha

Pelastus ja raivauskäyttöön varmatoiminen, erittäin voimakas Stihl moottorisaha.

Yhdistää moottorisahan käsittelyominaisuudet ja laikkaleikkurin voiman. Teräketjun sivukiristys, STIHL tärinänvaimennus, vesiliitäntä, puolipuristinventtiili, STIHL ElastoStart, kulutusta kestävä käynnistysnaru, HD2-suodatin, pystyasennossa täytettävä säiliö bajonettikorkilla, 2-MIX moottori.

Stihl GS 461 bensiinikäyttöinen timanttiketjusaha täydentää maailman johtavan timanttilaikkaleikkuri valmistajan tuoteperhettä. Timanttiketjusahalla voit leikata kätevästi myös ahtaissa tiloissa. Koneessa ei ole hyrrävoimia, joten sitä on helpompi hallita vaativissa leikkuissa. Sahaussyvyyttä on 400 mm leikattaessa yhdeltä puolelta. Soveltuu esim: betonin, luonnonkivien, putkien (betoni, taipuisa valu) ja tavanomaisiin kivi- ja tiilirakennusmateriaalien leikkaamiseen käsivaraisesti. Stihl GS 461 vahvuudet tulevat parhaiten esille saneeraus- ja remonttitöissä, uudistustöissä (muoto- ja kulmaleikkauksissa, läpileikkauksissa) sekä ilmastointikanavien ja viemäröintien putkien leikkaamisessa.

Yhdistää moottorisahan käsittelyominaisuudet ja laikkaleikkurin voiman. Teräketjun sivukiristys, STIHL tärinänvaimennus, vesiliitäntä, puolipuristinventtiili, STIHL ElastoStart, kulutusta kestävä käynnistysnaru, HD2-suodatin, pystyasennossa täytettävä säiliö bajonettikorkilla, 2-MIX moottori.

Tekniset tiedot

Teho kW/hv 4,3/5,8
Terälevy cm 40
Teräketjutyyppi Timanttiteräketju
Säiliöntilavuus l 0,78
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 1) 4,5/4
Paino kg 2) 7,6

Vakiovarusteet

  • Tärinänvaimennus

   Tärinänvaimennus- ja jousielementit vähentävät moottorin värähtelyn siirtymistä käsiin ja käsivarsiin. Tämä tekee työskentelystä huomattavasti miellyttävämpää.

   Puolipuristusventtiili

   Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

  • Timanttiteräketju 36 GBM

   STIHL teräketjut kiven märkäleikkaukseen on varustettu LowStretch-teknologialla. Timanttiosat on valmiiksi teroitettu, ja ne toimivat ensimmäisestä leikkauksesta lähtien täydellä teholla. Ketjun rakenne, jossa on kyttyrämäiset vetolenkit, mahdollistaa tasaisen, vähän tärinää tuottavan työskentelyn.

  • Moottorin kumisuojus

   Leikatessasi esim. seinää, suojaa tämä suuri kuminen suojus moottorikoteloa kun terälevy on kokonaan vedestä märkänä.

  • Purusuojus vesiliitännällä

   Pikaliitännän ansiosta liität laitteen helposti vedensyöttöön. Annosteluhanan avulla voit säädellä helposti pölyn sitomiseen sekä ketjun jäähdyttämiseen ja huuhteluun käytettävää vesimäärää.

  • Teräketjun sivukiristys

   Teräketjun sivukiristys tekee ketjun kiristyksestä turvallista ja helppoa.

Pitkän huoltovälin suodatinjärjestelmä

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä ja HD2-suodattimella sekä lisäsuodattimella pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Erikoismateriaalinsa ansiosta suodatin voidaan puhdistaa yksinkertaisesti pesemällä käyttäen esim. STIHL Variocleania ja lämmintä vettä.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL GS 461 on varustettu modernilla 2-MIX moottorilla, jossa on erityisen pienet päästöt. Moottori säästää jopa 20 % polttoainetta ja vähentää pakokaasuja jopa 70 % verrattuna teholtaan vastaavaan STIHL kaksitahtimoottoriin, jossa ei ole 2-MIX tekniikkaa.

 • STIHL ElastoStart

  Kompressiopaineen seurauksena polttomoottoreita käynnistettäessä ilmenee nykiviä kuormituksia. ElastoStarterikoiskäynnistyskahvan vaimennuselementti ottaa kompression kulun mukaan vaihtelevasti voimaa ja luovuttaa sitä. Tämän seurauksena käynnistys voidaan suorittaa tasaisesti.

 • Terälevy Rollomatic G

  Terälevyissä on sisäinen vesihuuhtelu. Sen avulla huuhdellaan ja jäähdytetään ketjua, terälevyn uraa ja kärkipyörää. Näin taataan levyn ja ketjun pitkä käyttöikä sekä vähennetään käyttäjän altistumista pölylle.

 • Säiliön korkin avaus, ilman työkaluja

  Yksinkertaiseen säiliön korkin avaamiseen ja sulkemiseen. Sulkeminen ja avaaminen tapahtuu täysin ilman työkaluja.

 

 

 

stihl_gs_timanttiketjusaha
GS 461

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tutustu myös

Kevyt,hiljainen, 3kw

Inventteri Briggs&Stratton powersmart P3000

1 890  1 699  (sis. ALV 24%)

Lehtipuhallin Billy Goat Force 601S

1 215,20  999  (sis. ALV 24%)

AITO STIHL ruohonleikkuri

Ruohonleikkuri Stihl RMA 2 RT sis. AP 300 akun ja AL 300 laturin

869  589  (sis. ALV 24%)

Imulakaisukone Nilfisk 3570

119 900  (sis. ALV 24%)

Infrapunalämmitin Aneto Wan-095 10.5kw

1 990  1 490  (sis. ALV 24%)

Ruohonleikkuri Stihl RMA 448 TC sis. AP300 + Al300

869  579  (sis. ALV 24%)

Ketjunteroituslaite Pro

279  (sis. ALV 24%)

Stihl RMA 339 akkukäyttöinen ruohonleikkuri

639  449  (sis. ALV 24%)