STIHL HP Super 2-tahti moottoriöljy 100ml

2,10 

Veroton: 1,69  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

STIHL HP Super 2-tahti moottoriöljy

STIHL HP Super 2-tahti moottoriöljyOsasynteettinen kaksitahti moottoriöljy, vähän palamisjätettä. Vähäinen savunmuodostus. Luokitus: JASO-FD, ISO-L-EGD. Sekoitussuhde:1:50.

Huippusuojaus

Hyvät voiteluominaisuudet suojaavat sekä kuumana ja korkeilla kierroksilla käyviä moottorisahan moottoreita että ”kylmällä” käyviä moottoreita ja koneita kulutukselta.

Mahtava suorituskyky

STIHL HP Superilla on suuria etuja verrattuna perinteisiin vähäsavuttaviin öljyihin: Se vähentää haitallisia päästöjä säilyttäen samalla optimaaliset voiteluominaisuutensa. Siksi se soveltuu myös hyvin kuormitettuihin moottoreihin.

Supervihreää

STIHL HP Superilla on erittäin hyvät sekoitusominaisuudet. Sekoitusmäärää voidaan helposti hallita kirkkaan vihreän värin avulla.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “STIHL HP Super 2-tahti moottoriöljy 100ml”