Stihl moottorisaha MS 194 C-E

4
(4 tuotearviota)

479,00 

Veroton: 386,29  (ALV 0%)
Tulossa varastoon

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 479,00 
  386,29  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Todella kevyt STIHL moottorisaha puutöihin kotipihalla ja puutarhassa sekä pienempien puiden kaatamiseen. Varustettu STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä ja Primer pumpulla, jotka tekevät käynnistyksestä vaivatonta. Purusuojan kiinteä mutteri ja 3/8″ PM teräketjun ansiosta leikkaat tehokkaasti ja erinomaisella leikkuujäljellä. Taloudellinen polttoaineen kulutus. Päästöt täyttävät EU5 vaatimukset.

  • Kiinteä purusuojan mutteri
  • Teräketjun sivukiristys
  • Kevyt käynnistys
  • 30cm terälaippa
  • Perinteinen Primer pumppu
  • Tankkien pikalukituskorkit

  Uutuus moottorisaha Stihliltä vaakamoottori, vastaa kaasuun välittömästi.

   

  Tekniset tiedot

  CO2-arvo g/kWh 896
  Ketjujako 3/8″P
  Kokonaispaino kg 1) 4,07
  Paino kg 2) 3,6
  Säiliön tilavuus l 0,27
  Teho kW/hv 1,4/1,9
  Tilavuus cm³ 31,8
  Teho-painosuhde kg/kW 2,6
  Terälevyn pituus cm 30
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 3,6/3,6
  Äänenpaine dB(A) 4) 101
  Ääniteho dB(A) 4) 114

  Purusuojan kiinteät mutteritKun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.

  Teräketjun sivukiristys
  Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

  Kompensaattori
  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

  Primer pumppu
  Käsikäyttöisellä primer pumpulla pumpataan tarvittava polttoainemäärä kaasuttimelle muutamalla peukalon painalluksella. Näin vähennät turhia käynnistysnarun vetämistä, jolloin polttoaine nousisi kaasuttimelle. Myös polttoaineen ylivuotovaaraa ei enää ole, sillä kaikki ylimääärinen polttoaine virtaa takaisin polttoainesäiliöön.

  Helppo ilmansuodattimen puhdistus
  Pudistus: kun ilmansuodatin on puhdistuksen tarpeessa, pääset helposti ja nopeasti käsiksi ilmansuodattimeen yhdellä pikalukituksen ruuvin avauksela.

  STIHL 2-MIX moottori
  STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka
  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

  Tärinänvaimennusjärjestelmä
  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  STIHL ErgoStart (E)
  Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

  STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä
  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  Pysäytyspainike
  Pysäytyspainikkeen ansiosta kaasunsäädin palaa automaattisesti takaisin käynnistysasentoon kun moottorisaha sammutetaan. Kone on heti käyttövalmis.Tankkien pikalukituskorkitZoom
  Tankkien pikalukituskorkit
  Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  4 arviota tuotteelle Stihl moottorisaha MS 194 C-E

  1. 4

   Minna Hämäläinen

   Näppärä saha ja kaataa isompiakin puita jos ei urakalla tee. Sopii hyvin naisen käteen kun ei ole painava. Harvennuksia tehty.

   Miehellä on 201 ja metsätöissä ollaan yhtäaikaa.
   Hän kaatelee isommat tukkipuut ja minä tulen perässä ja karsin.

  2. 4

   Kari

   Ok

  3. 4

   Nimetön

   Todella näppärä peli pikkuhommiin.

  4. 4

   Vesa Romppanen

   Kätevä saha

  Lisää arvio