Stihl Motomix 2T pienkonebensiini EI VOIDA TOIMITTAA VERKKOKAUPAN KAUTTA!

1
(1 tuotearvio)

22,50 

Veroton: 18,15  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 • Pienmoottoribensiini soveltuu hyvin pienmoottoreiden säilytys- ja seisonta-ajan bensiiniksi
 • Haihtuvuus hyvin pieni, säilyttää hyvin käynnistysominaisuutensa
 • Alentaa moottorin käyntilämpötilaa
 • Vähentää moottorin likaantumista
 • Pidentää moottorin käyttöikää
 • Hengitysilma ja ympäristö pysyvät puhtaampina
 • Vähemmän hajuja sekä tankatessa että pakokaasuissa
 • Säilyvyys erittäin hyvää sekä pakkauksessa että moottorissa. Korroosionsuojalisäaine suojaa polttoainejärjestelmää syöpymisiltä.

Pienmoottoribensiini on puhtaasti palavaa bensiiniä. Se on kehitetty täyttämään pienten polttomoottorien vaatimukset. Pienmoottoribensiini soveltuu myös erinomaisesti moottoreiden säilytys- ja seisonta-ajan bensiiniksi.  Pienmoottoribensiini, pienkonebensiini tai alkylaattibensiini on bentseenitöntä ja puhtaammin palavaa 2- ja 4-tahtimoottorin polttoainetta. Pienmoottoribensiinissä on tavanomaisia autobensiinejä korkeampi moottorioktaaniluku (MON), ja sillä on alhaisempi höyrynpaine, joka on teknisesti pienmoottorien toiminnan kannalta parempi. Lisäksi pienmoottoribensiinin haihtuvuus on pienempi ja säilyvyys on parempi kuin tavallisella bensiinillä ja se karstoittaa vähemmän moottoria.[1] [2][3] Pienmoottoribensiini on tarkoitettu pienmoottoreille, joilta vaaditaan erinomaista teknistä suorituskykyä. Pienmoottoribensiini on lähes hajuton tavalliseen bensiiniin verrattuna, joten se on miellyttävämpi tankata kun työskentelet tai harrastat. Pakokaasut eivät haise eivätkä tartu vaatteisiin.

Pienmoottoribensiini 4-T soveltuu kaikkiin 4-tahtisiin moottoreihin: ruohonleikkurit, mönkijät, perämoottorit. Pienmoottoribensiini 2-T soveltuu vastaavasti kaikkiin 2-tahtisiin ilmajäähdytteisiin moottoreihin: moottorisahat, raivaussahat, reppupuhaltimet. 2-tahtisiin veneen moottoreihin suositellaan 4-T pienmoottoribensiiniä ja venekäyttöön suunniteltua 2-tahtiöljyä. Tavalliseen bensiiniin verrattuna sen etuna on se, ettei se hartsiinnu pitkissä säilytysjaksoissa ja pitää siten muun muassa kaasuttimen ja suuttimen puhtaampana ja paremmin toimintakykyisinä

STIHL markkinoi ainoana moottorisahavalmistajana omaa ympäristöpolttoainetta. Polttoaineessa käytetään STIHLin omaa HP Ultra seosöljyä, joka on täyssynteettinen ja erinomaisesti sekoittuva. Nämä tarkoittavat yhdessä parasta palamista, maksimaalista voitelua, optimaalista käyntiä sekä pitkää elinikää moottorilaitteellesi.

 

pienmoottoribensiiniä käyttävien pienkoneiden kanssa työskentely ja harrastaminen on huomattavasti tavanomaista mukavampaa. Kyseistä bensiiniä käytettäessä vaatteisiinkaan ei jää sellaista hajua kuin tavallisten bensiinien ollessa kyseessä.

Pakkaus koko 5 litraa

Yhdessä puhtaampien pakokaasujensa ja pienemmän haihtuvuutensa ansiosta Stihl-pienmoottoribensiiniä käyttävien pienkoneiden kanssa työskentely ja harrastaminen on huomattavasti tavanomaista mukavampaa. Kyseistä bensiiniä käytettäessä vaatteisiinkaan ei jää sellaista hajua kuin tavallisten bensiinien ollessa kyseessä.

STIHL-pienmoottoribensiiniä arvostaa varmasti niin järvenselän kuulaudesta nauttiva uistelija kuin nurmikkoa kesähelteellä leikkaavakin. Myös rankassa työkäytössä STIHL-pienmoottoribensiini näyttää puolensa.

Stihl -pienmoottoribensiini on kehitetty sellaiseksi, että sen haihtuma ja pakokaasupäästöt aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa sekä käyttäjille että ympäristölle. Tämän vuoksi se valmistetaan vain ja ainoastaan tarkoin valikoiduista rikittömistä, hyvin puristusta kestävistä parafiineistä. Stihl-pienmoottoribensiinissä ei siis ole alkuunkaan olefiineja eikä aromaatteja, varsinkaan bentseeniä. Bentseenittömyytensä ansiosta STIHL pienmoottoribensiiniä ei luokitellakaan myrkylliseksi

Tarkoin valitun kemiallisen koostumuksensa ansiosta STIHL-pienmoottoribensiini ei höyrysty yhtä helposti kuin tavalliset bensiinit, joten sen käsittely on miellyttävää ja turvallista. STIHL -pienmoottoribensiiniä käytettäessä pienkoneissa koneen kuumuudesta tai polttoaineensyötön yksinkertaisesta rakenteesta johtuvat tyypillisen suuren haihtumishäviöt jäävät pienemmiksi.

Etenkin pienkäyttäjän kannalta STIHL-pienmoottoribensiinin hyvä säilyvyys on myönteinen ominaisuus. Kyseistä bensiiniä käytettäessä polttoainejärjestelmää ei tarvitse tyhjentää pitemmänkään käyttötauon ajaksi, sillä Stihl-pienmoottoribensiini ei seisoessa hartsiinnu tai muuten vanhene.

STIHL MotoMix
STIHL markkinoi ainoana moottorisahavalmistajana omaa ympäristöpolttoainetta. Tähän on monta syytä,
mutta luonnollisin on tietenkin se, että tiedämme minkälaisia poltto- ja voiteluaineiden tulee olla, jotta koneet
kestäisivät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina ja kaikki asiakkaamme olisivat mahdollisimman tyyty-
väisiä jatkossakin. Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden poistaa virheellisen poltto- ja voiteluaineen
käytöstä aiheutuvat häiriöt koneista ja huolehdimme ympäristöstämme mahdollisimman hyvin.
Täydellinen seossuhde – Ultra puhdas
Kiitos tuhkattoman palamisen ja kulumissuojaavien lisäaineiden HP Ultrasta ei jää jälkiä kalsiumista tai nat-
riumsulfaateista. Karstoittumisesta johtuvat kiinnileikkautumiset voidaan unohtaa ja pakokaasut ovat lähes
savuttomat.
Täydellinen voitelu – Ultra suoja
HP Ultra sisältää lisäaineita, jotka tarttuvat hyvin moottorin liikkuviin osiin ja estävät siten suorat metallikos-
ketukset. Tämä johtaa erinomaiseen kulumiskestävyyteen ja lisää koneen osien elinikää ratkaisevasti. Män-
nän ja pakoventtiilin alueet pysyvät erityisen puhtaina.
Erinomaiset tehot – Ultra pitkään
Noettoman palamisen ansiosta koneen osat säilyvät puhtaina pitkään ja samalla luonnollisesti koneen tuot-
tama teho pysyy vakiona vielä pidempään. Saat paremman polttoainetehokkuuden ja entistäkin pidemmäksi
ajaksi.
Ympäristöystävällinen
STIHL HP Ultra seosöljyn rikkipitoisuus on erittäin alhainen ja öljy on biologisesti hajoavaa –
yli 80 % 21 päivässä.
pienkone bensa

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle Stihl Motomix 2T pienkonebensiini EI VOIDA TOIMITTAA VERKKOKAUPAN KAUTTA!

 1. 1

  nanna

  kone yskii kaikilla muilla.

Lisää arvio