-28%

Stihl MS 181 moottorisaha

4
(4 tuotearviota)

289,00 

Veroton: 233,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 289,00 
  233,06  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Näppärä mökkisaha Stihliltä. riittävän tehokas kaatamiseen ja karsimiseen.

  • Kevyt
  • Tehokas
  • Ketjunopeus 23,6m/s
  • Terälaite 14″
  • Teräketju 50l 3/8 1,3mm
  • Teräketjun sivukiristys

  Stihl moottorisaha vaativalle kuluttjalle.

  Kevyt ympäristöystävällinen yleiskäyttöön hyvin soveltuva Stihl moottorisaha. Varustettu mm. pitkän huoltovälin ilmansuodatinjärjestelmällä sekä tehokkaalla tärinänvaimennuksella. STIHL 2-MIX-Moottori kuluttaa jopa 20% vähemmän polttoainetta sekä päästää 70% vähemmän pakokaasuja. Erittäin laadukas  STIHL moottorisaha.

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 31,8
  Ketjujako 3/8″ P
  Ketjujako 3/8 ” P
  Teho kW/hv 1,5/2
  Ääniteho dB(A) 1) 112,0
  Ääniteho dB(A) 2) 112
  Äänenpaine dB(A) 2) 100
  Terälevy cm 35
  STIHL Oilomatic teräketju Picco Micro Mini 3 (PMM3)
  Säiliön tilavuus l 0,27
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 3,5/3
  Paino kg 4) 4,3
  Teho-painosuhde kg/kW 2,9

   

  • Tärinänvaimennusjärjestelmä

   Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  • Yksivipukäyttö

   Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

  • Teräketjun sivukiristys

   Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varovasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

  • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

   Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

  • Kompensaattori

   STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

  • STIHL 2-MIX moottori

   STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

   Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

  • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

   Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  • Tankkien pikalukituskorkit

   Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

    

   

   

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  4 arviota tuotteelle Stihl MS 181 moottorisaha

  1. 4

   esko lahtinen

   Huskvarnalla sahaillut noin 20-30 vuotta. Sthili on ylivoimainen, sopiva koko näin harrastajalle ja mökkisahaksi.

  2. 4

   Rauno Tuomola

   Kohtalainen

  3. 4

   Juhani

   Laadukas, on ihan eri sarjassa kuin aiempi kiinalainen halpissahani

  4. 4

   Ari Haukijärvi

   Pääsin kokeilemaan sahaa eilen ensimmäistä kertaa, polttoaine ja ketjuöljy Stihlin omat. Saha ei suostu käynnistymään millään normiohjeiden mukaisesti, joten tuon sen takaisin liikkeeseen selvitystä tai palautusta varten.

  Lisää arvio