Stihl MS 181 moottorisaha
Stihl MS 181 moottorisaha
Stihl MS 181 moottorisaha
Stihl MS 181 moottorisaha

Stihl MS 181 moottorisaha

4
(4 tuotearviota)

289,00 

Veroton: 233,06  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Näppärä mökkisaha Stihliltä. riittävän tehokas kaatamiseen ja karsimiseen.

 • Kevyt
 • Tehokas
 • Ketjunopeus 23,6m/s
 • Terälaite 14″
 • Teräketju 50l 3/8 1,3mm
 • Teräketjun sivukiristys

Stihl moottorisaha vaativalle kuluttjalle.

Kevyt ympäristöystävällinen yleiskäyttöön hyvin soveltuva Stihl moottorisaha. Varustettu mm. pitkän huoltovälin ilmansuodatinjärjestelmällä sekä tehokkaalla tärinänvaimennuksella. STIHL 2-MIX-Moottori kuluttaa jopa 20% vähemmän polttoainetta sekä päästää 70% vähemmän pakokaasuja. Erittäin laadukas  STIHL moottorisaha.

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 31,8
Ketjujako 3/8″ P
Ketjujako 3/8 ” P
Teho kW/hv 1,5/2
Ääniteho dB(A) 1) 112,0
Ääniteho dB(A) 2) 112
Äänenpaine dB(A) 2) 100
Terälevy cm 35
STIHL Oilomatic teräketju Picco Micro Mini 3 (PMM3)
Säiliön tilavuus l 0,27
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 3,5/3
Paino kg 4) 4,3
Teho-painosuhde kg/kW 2,9

 

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

 • Yksivipukäyttö

  Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

 • Teräketjun sivukiristys

  Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varovasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

 • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

  Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

 • Kompensaattori

  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

 • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

 • Tankkien pikalukituskorkit

  Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

   

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

4 arviota tuotteelle Stihl MS 181 moottorisaha

 1. 4

  esko lahtinen

  Huskvarnalla sahaillut noin 20-30 vuotta. Sthili on ylivoimainen, sopiva koko näin harrastajalle ja mökkisahaksi.

 2. 4

  Rauno Tuomola

  Kohtalainen

 3. 4

  Juhani

  Laadukas, on ihan eri sarjassa kuin aiempi kiinalainen halpissahani

 4. 4

  Ari Haukijärvi

  Pääsin kokeilemaan sahaa eilen ensimmäistä kertaa, polttoaine ja ketjuöljy Stihlin omat. Saha ei suostu käynnistymään millään normiohjeiden mukaisesti, joten tuon sen takaisin liikkeeseen selvitystä tai palautusta varten.

Lisää arvio