Vainikka-banneri-1280x100

STIHL MS 193 C-E Moottorisaha

(1 tuotearvio)

399,00  339,00  (sis. ALV 24%)

Kevyt ja tehokas karsintasaha Stihliltä. sopii myös kaatamiseen. vaakamoottori takaa loistavan kaasuun vastaamisen.

 • kevyt
 • tehokas
 • ketjunopeus 26 m/s
 • vakiona 12″
 • teräketju 44l 3/8 1,1 mm

Poistotuote rajoitettu erä

 

Tehokkuuden ei tarvitse olla raskasta, kuten STIHL sen osoittaa uudella kompaktilla polttomoottorikäyttöisellä moottorisahalla, MS 193 C-E. Innovatiivinen 2-MIX teknologia polttaa polttoaineen erittäin tehokkaasti, tuottaen paljon vääntöä ja korkean leikkuutehon. Verrattuna tavallisiin STIHL 2-tahtimoottoreihin, laite kuluttaa jopa 20% vähemmän polttoainetta ja tuottaa jopa 70% vähemmän päästöjä. Se on tehokkuutta, joka hyödyttää käyttökustannuksien että ympäristön kannalta.

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 30,1
Ketjujako 3/8 ” P
Teho kW/hv 1,3/1,8
Ääniteho dB(A) 1) 113
Äänenpaine dB(A) 1) 100
Terälevy cm 30
Säiliön tilavuus l 0,27
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 3,6/3,6
Paino kg 3) 3,6
Teho-painosuhde kg/kW 2,8

 

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  Yksivipukäyttö

  Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

 •  Purusuojan kiinteät mutterit

  Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.

 • Teräketjun sivukiristys

  Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

 • Kompensaattori

  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

   

  STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

 • STIHL ErgoStart (E)

  Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

 • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

 • Tankkien pikalukituskorkit

  Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

 

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle STIHL MS 193 C-E Moottorisaha

 1. Puu ukko

  On hyvä tuote pienempään käyttöön.Ei tietenkään mihinkään metsuri käyttöön ole tarkoitettu.Kyllä voin suositella.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tutustu myös

KAUPAN PÄÄLLE KIRVES

Stihl ms 391 moottorisaha

689,00  (sis. ALV 24%)

Poistotuote!

STIHL MS 193 C-E Moottorisaha

399,00  339,00  (sis. ALV 24%)

Stihl raivaussaha fs 490 C-EM K

1 299,00  979,00  (sis. ALV 24%)

Viking HB 445 puutarhajyrsin

549,00 649,00  (sis. ALV 24%)

TARJOUS

Stihl ms 193 tc-e takakahvaton moottorisaha

499,00  399,00  (sis. ALV 24%)

Minidumpperi MD350gx Hondan moottorilla

2 999,00  (sis. ALV 24%)

Teräsharjalaikka 25.4mm

79,90  (sis. ALV 24%)

SUOSITUIN

Stihl RM 2 r Allesilppuava ruohonleikkuri

349,00  290,00  (sis. ALV 24%)