-20%

STIHL MS 231 Moottorisaha

15
(15 tuotearviota)

439,00 

Veroton: 354,03  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 439,00 
  354,03  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Voimakas moottorisaha Stihlliltä. Valmistettu Saksassa. Tehokas saha kaatamiseen, karsintaan ja tuulenkaatoihin.

   

  • Loistava teho/painosuhde.
  • Helppo käynnistää
  • Teräketjun sivukiristys
  • Takuu 24kk
  • Ketjunopeus 24,8 m/s
  • paino 4,8kg
  • 40,2 cm3
  • 35cm terälevy
  • Teräketju 3/8 1,3mm 50l

  Stihl ms 231 moottorisaha -uutuus metsänomistajille!
  Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

  Kompakti ja ympäristöystävällinen moottorisaha STIHL 2-MIX-Moottorilla. Korkea leikkuuteho ja ergonominen käyttää. Hyvä valinta isännille ja metsänomistajille. Kuluttaa jopa 20% vähemmän polttoainetta sekä päästää 70% vähemmän pakokaasuja.

  Harvemmin moottorisahaa tarvitsevat eivät kaipaa sahaltaan uusinta uutta ja viimeisimpiä tekniikan hienouksia. Sahan luotettavan toiminnan lisäksi hinta on tärkeä valintakriteeri. Näille harrasteluokan sahaajille Stihl tarjoaa nyt uutta MS 231 -moottorisahaa, jossa on pyritty yhdistämään laadukkaat ominaisuudet ja edullinen hinta. Ms 231 moottorisaha on varma valinta kotiin, mökille tai ammattikäyttöön. Loitava tehopaino suhde takaa mukavat kaadot.

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 42,6
  Ketjujako 3/” P
  Ketjujako 3/8″ P
  Teho kW/hv 2/2,7
  Ääniteho dB(A) 1) 113
  Ääniteho dB(A) 2) 114
  Äänenpaine dB(A) 2) 103
  Terälevy cm 35
  STIHL Oilomatic teräketju PM3
  Säiliön tilavuus l 0,39
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 3,9/3,9
  Paino kg 4) 4,8
  Teho-painosuhde kg/kW 2,4

  Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  Yksivipukäyttö

  Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

  Teräketjun sivukiristys

  Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

  Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

  Stihl ms 231 moottorisaha

  Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

  Kompensaattori

  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

  STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  Tankkien pikalukituskorkit

  ms 231 moottorisaha Stihliltä

  Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

  Talvi-/kesäasento

  STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

  Katso kaikki moottorisaha mallimme tästä 

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  15 arviota tuotteelle STIHL MS 231 Moottorisaha

  1. 15

   Anton

   Loistava saha monipuoliseen käyttöön, voima riittää isoimpienkin tukkien pätkimiseen ja polttopuuhommat sujuvat kuin ajatus. Yksinkertainen tekniikka ilman turhia hilavitkuttimia.

  2. 15

   Jarppi

   Huikea saha.. syö puutu toisin kuin entinen Huskun paska

  3. 15

   Pentti Juuso

   Varmatoiminen , kestävä , kevyt, sellainen kuin moottorisahan pitää ollakin.

  4. 15

   Antti Kouvo

   Tosi hyvä, vääntävä hyvä hinta/laatu suhde

  5. 15

   Markku Hytönen

   nopeasti tuli kotiin paketti

  6. 15

   Juhani Törmikoski

   Kevyt ja tehokas ”stiili”.Itselleni jo toinen kyseistä mallia, enkä olisi tarvinnut vieläkään uutta, ellen olisi peruuttanut traktorilla edellisen yli.. per… e… Edellinen oli minulla useita vuosia… välillä viikon pakkasessa metsässä ja aina 3 tai 4 vedolla käyntiin.. Erinomainen saha.

  7. 15

   Mikko Jauhiainen

   Toinen MS200 tuli viimein tiensä päähän (hankin sen v. 2007) Ja hommasin uudemmalle kaksisataselle kakkossahaksi MS231:n. Tänään testasin uutta tulokasta ja hyväksi havaitsin. Silputin viisi tukkikokoista koivua reiluun tuntiin ja olin kovasti tyytyväinen. Saha otti laiskemmin kierroksia kuin MS200, mutta kun hillitympään vinkaisuun tottui, alkoi nauttia työskentelystä ison sahan kanssa. Kaksisatanen tulee säilyttämään paikkansa ykköstyökaluna, mutta 231 on selvästi oma paikkansa tukkikokoisten ylispuiden ja tuulenkaatojen käsittelyssä.

  8. 15

   Asko H.

   Hyvä saha, sopii minun käyttötarkoitukseen oikein hyvin.

  9. 15

   Heikki

   Tosi hyvä saha ja nopea toimitus

  10. 15

   Kari S

   Erinomainen saha, hyvä hinta laatusuhde. Kokeilin ensin Kuluttaja- testin 15/2019 testivoittajaa Makita, mutta se oli lelu tähän verrattuna. Kaupan päälle oli tarjouksessa vielä 3 alkup teräketjua.

  11. 15

   Tuomas Paunonen

   Aivan mahtava saha – voimaa ja ketteryyttä samassa paketissa – tänmä on hyvä saha!

  12. 15

   Mikko S.

   Hyvä vahva saha.

  13. 15

   Nimetön

   Hyvin suunniteltu vastaamaan minulle vaadittuja ominaisuuksia.

  14. 15

   Harri

   Nopea toimitus, puuttuva teränsuojakin tuli jälkitoimituksena. Suosittelen.

  15. 15

   Seppo R.

   Erinomainen saha yleiskäyttöön

  Lisää arvio