Stihl ms 391 moottorisaha
Stihl ms 391 moottorisaha
Stihl ms 391 moottorisaha
Stihl ms 391 moottorisaha

Stihl ms 391 moottorisaha

2
(2 tuotearviota)

689,00 

Veroton: 555,65  (ALV 0%)
Ei saatavilla

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Vahva puunkaatosaha  Stihl MS 391

Erinomainen puiden kaatamiseen ja puurakentamiseen. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen 2-MIX moottori, puolipuristusventtiili auttaa käynnistämisessä.

 • Terälaippa vakiona 37cm
 • 3/8 1,6mm 56 lenkkinen
 • ketjunopeus 27.5 m/s
 • paino 6,2kg
 • 64,1cm3
 • Teräketjun sivukiristys
 • Puolipuristin
 • Tankkien pikalukituskorkit

 

Kätevä ja vahva moottorisahasaha kaikille jotka haluavat enemmän tehoa ja käyttömukavuutta! Ympäristöystävällinen malli. Erinomainen puiden kaatamiseen ja puurakentamiseen. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen 2-MIX moottori, puolipuristusventtiili auttaa käynnistämisessä. Todellinen tehosaha 64cc

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 64,1
Ketjujako 3/8″
Teho kW/hv 3,3/4,5
Ääniteho dB(A) 1) 117
Äänenpaine dB(A) 1) 105
Terälevy cm 37
STIHL Oilomatic teräketju RS
Säiliön tilavuus l 0,6
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 4/4
Paino kg 3) 6,2
Teho-painosuhde kg/kW 1,9

Vakiovarusteet

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä

  Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

 • Puolipuristinventtiili

  Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

 • Yksivipukäyttö

  Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

 • Säädettävä öljypumppu

  Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.

 • Teräketjun sivukiristys

  Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

 • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

  Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

 • Kompensaattori

  STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

  Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

 • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

  Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

 • Tankkien pikalukituskorkit

  Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

  Talvi-/kesäasento

  STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

2 arviota tuotteelle Stihl ms 391 moottorisaha

 1. 2

  Joni Leppänen

  Huippu saha, potkua piisaa. Tosin kirves jäi tulematta mutta annetakoon anteeksi

 2. 2

  Matti Tiilikainen

  Oikea voimanpesä. Tehoa on ja etenkin vääntö mahtava. Tehokkaamman pään sahoista hinta-tehosuhteeltaan paras. Tähän saa myös kapeampia 1,3-millisiä laippoja ja ketjuja, 1,6-millinen on kyllä tukeva mutta purua lähtee turhankin paljon. Purukotelo sahassa on avara joten se ei tukkeudu mutta polttopuista menee paljon hukkaan puruiksi. Käytän sahaa myös Logosol-sahalaitoksen kanssa 1,3 mm 25″ laipalla ja halkaisuketjulla, ja hyvin jaksaa purra, monet projektit on jo sahattu.

Lisää arvio