Stihl ms251 moottorisaha

3
(3 tuotearviota)

579,00 

Veroton: 466,94  (ALV 0%)
Vahva, kompakti 2,2 kW moottorisaha
Harvennustöihin
Taloudellinen
Vankka ja kestävä 3/8" terävarustus
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 579,00 
  466,94  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  Vahva moottorisaha Stihllitä. 45,6cc 2,2 kw

  • Ketjun sivukiristys
  • 45,6cc
  • 2,2kw
  • Moottorisaha isännille
  • Väkivahva moottorisaha

   

  Voimakas 2,2kW 45,6 cm³ moottorisaha. Kehittynyt  2-Mix moottori, 20% pienempi polttoaineenkulutus ja 50% pienemmät päästöt. Vahva ja kompakti moottorisaha jopa 20% pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja jopa 70% pienemmillä pakokaasupäästöillä verrattuna saman tehoiseen STIHL 2-tahti moottoriin ilman 2-MIX teknologiaa. Erinomainen leikkuuteho ja erittäin helppokäyttöinen. Ihanteellinen puutarhaan, mökille ja muihin isäntätöihin.

  Tekniset tiedot

  Tilavuus cm³ 45,6
  Ketjujako 3/8″ P
  Teho kW/hv 2,2/3
  Ääniteho dB(A) 1) 114
  Äänenpaine dB(A) 1) 103
  Terälevy cm 35
  STIHL Oilomatic teräketju PM3
  Säiliön tilavuus l 0,39
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 3,9/3,9
  Paino kg 3) 4,8
  Teho-painosuhde kg/kW 2,2

  Vakiovarusteet

  • Tärinänvaimennusjärjestelmä

   Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

  • Yksivipukäyttö

   Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

  • Teräketjun sivukiristys

   Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

  • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

   Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

  • Kompensaattori

   STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

  • STIHL 2-MIX moottori

   STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

  • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

   Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  • Tankkien pikalukituskorkit

   Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

  • Talvi-/kesäasento

   STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

    

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  3 arviota tuotteelle Stihl ms251 moottorisaha

  1. 3

   Jussi K.

   Soiva peli

  2. 3

   Eija

   Tuote vastasi odotuksia.Hyvä peli.Nopea toimitus.

  3. 3

   Matti A.

   Näppärä yleiskone kaatoon ja karsintaan. Jatkoon.

  Lisää arvio