STIHL MSA 300 C-O (sis laipan ja ketjun)

899,00 

Veroton: 725,00  (ALV 0%)
Ammattikäyttöön, käyttöaika jopa 44min
Kevyt
Hiljainen
Päästötön
.325'' RS PRO teräketju ja 35cm terälevy
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 899,00 
  725,00  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  MSA 300 akkumoottorisaha: Erittäin tehokas ammattikäyttöön

   

   

  Tehokkain STIHL akkusaha ammattikäyttöön. Korkea suorituskyky ja kolme valittavissa olevaa toimintatilaa mahdollistavat optimaalisen työskentelyn monenlaisessa käytössä, kuten puiden kaato, karsinta tai sahaus. Erittäin hyvä ergonomia myös pidemmillä työrupeamilla sulavan, käytännöllisen muotoilun, erinomaisen tasapainon ja STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta. Intuitiivinen käyttö- ja ilmoitusohjaustaulu LED-näytöllä, integroitu jäähdytysilmasuodatin, kiinteä purusuojan mutteri, säädettävä öljypumppu, .325″ RS PRO -teräketju erittäin korkeaa sahaustehoa varten. Vakiovarusteena öljyanturi ja LED-näyttö, joka ilmoittaa käyttäjälle aktiivisesti öljypulasta. Laitteen kotelossa valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle.

   

  Pakkaus ei sisällä akkua tai laturia!

   

   

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot Arvo
  Ääniteho dB(A) 1) 104
  Äänenpaine dB(A) 1) 93
  Jännite V 36
  Terälevy cm 35
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 2) 2,6/2,8
  Paino kg 3) 5,4

  1) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2,5 dB(A) mukaisesti
  2) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2 m/s² mukaisesti
  3) ilman akkua, sisältäen terälevyn ja -ketjun

   

  Vakiovarusteet

   

  Fleece-suodatin Zoom

  Fleece-suodatin

  Uudessa MSA 300 -versiossamme fleece-suodatin tarjoaa jatkuvan ja suuren tehon – jopa ankarissa olosuhteissa. Erittäin hienohuokoinen suodatinmateriaali pitää jopa hienon pölyn ja lian poissa elektroniikasta ja sähkömoottorista. Puhdistusta varten irrota ilmansuodatin ja suihkuta siihen STIHL Variocleania, huuhtele se hetken kuluttua lämpimällä vedellä ja anna kuivua. Sen jälkeen suodatin on taas käyttövalmis.

  Ketjunnopeus jopa 30 m/s 

  Ketjunnopeus jopa 30 m/s

  MSA 300:n maksimi ketjunnopeus 30 m/s on optimisoitu kolmeen ennalta määritettyyn käyttötilaan, pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, karsimiseen ja katkaisuun sekä puurakennustöihin. Suuren leikkuutehon saavuttamiseksi MSA 300:lla on vakiovarusteena STIHL Light 04 -laippa ja teräketju .325 ”RS PRO.

  Yhteensopiva Smart Connector 2 A:n kanssa  

  Yhteensopiva Smart Connector 2 A:n kanssa

  Smart Connector 2 A on asennettu valmiiksi määritettyyn kohtaan koneen kannessa. Oikein asennettuna Smart Connector 2 A välittää arvokkaita konetietoja älypuhelimeesi, tablettiin tai STIHL connected boxiin, joka on kantaman sisällä.

  Ohjausnäyttö 

  Ohjausnäyttö

  MSA 300:ssa on elektroninen ohjausnäyttö LED-näytöllä. Valittavana on kolme käyttöohjelmaa, joiden kanssa työskentely on helppoa ja turvallista. Reilun kokoinen näyttö, jotta sinulla on käyttäjänä aina hyvä yleiskuva kaikista tärkeistä moottorisahaa koskevista tiedoista, esim. käyttötila tai ketjujarrun tila.

  Light 04 laippa .325“ RS3 PRO teräketju 

  Light 04 laippa .325“ RS3 PRO teräketju

  Erittäin suuri leikkuuteho kestävällä ja ammattimaisella Light 04 -laipalla ja .325 ”RS3-teräketjulla.

  Ohjauskahva potentiometritoiminnolla  

  Ohjauskahva potentiometritoiminnolla

  Kätevään käyttöön. Kahvan pehmeiden komponenttien ansiosta se on mukava kädessä ja on sekä helppo että turvallinen ajaa. Lisäksi pehmeä pinnoite varmistaa otteen varsinkin märkänä.

  Öljyanturi (O) 

  Öljyanturi (O)

  Öljyanturi näyttää selkeällä LED-valolla ketjun öljytason. Jos LED ei pala, järjestelmässä on tarpeeksi teräketjuöljyä. Punaisen valon näkyessä on aika lisätä öljyä.

   

   

   

   

   

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “STIHL MSA 300 C-O (sis laipan ja ketjun)”