STIHL MSE 250 C-Q sähkökäyttöinen moottorisaha

592,60 

Veroton: 477,90  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta
Valitsemasi tuotteet
  Yhteensä: 592,60 
  477,90  Hinta ilman veroa (alv 0%)

  Tuotekuvaus

  MSE 250 C-Q

  Todella tehokas sähkökäyttöinen moottorisaha rakennustöihin. STIHL teräketjun pikakiristys ketjun helppoon ja nopeaan kiristämiseen ilman työkaluja, QuickStop Super ketjujarru jonka ansiosta teräketju pysähtyy salaman nopeasti irroitettaessa ote takakahvasta, pehmustettu kahva mukavaan työntekoon, LED-ylijännitesuoja.

  Tekniset tiedot

  Ketjujako 3/8 ”
  Ääniteho dB(A) 1) 105
  Äänenpaine dB(A) 2) 94
  Jännite V 230
  STIHL Oilomatic teräketju Rapid Micro (RM)
  Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 3,1/4,1
  Paino kg 4) 5,7

  Vakiovarusteet

  • Ergonominen pehmustettu kahva

   Otteesi sahasta on koko ajan tukeva ja varma, kiitos pehmustetun ja ergonomisesti muotoillun kahvan.

  • Teräketjun sivukiristys

   Teräketju kiristetään helposti ja turvallisesti etäällä terävästä teräketjusta.

  • Rauhallinen käynnistys

   Rauhallinen käynnistys sähkösahoissa takaa sulakkeiden kestävyyden. Sähköpiikkejä ei tule ja voit käyttää sähkösahaa turvallisesti 10 A sulakkeella.

  • STIHL Ematic järjestelmä

   Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

  • QuickStop Super ketjujarru (Q)

   Lisäjarrutusjärjestelmä lisää turvallisuutta – ainoastaan STIHLiltä. Teräketju ei ainoastaan pysähdy sekunnin murtoosassa kun takapotkusuoja aktivoituu, vaan se pysähtyy myös kun ote takakahvasta irroitetaan. Todella nopeasti pysähtyvä teräketju lisää käyttäjän turvallisuutta.

   Ketjuöljysäiliön pikalukituskorkki

   Patentointu pikalukituskorkki ketjuöljysäiliölle. Helppo avata ja sulkea ilman työkaluja.

  • Läpinäkyvä ketjuöljysäiliö

   Helppo kontrolloida ketjuöljyn määrää: läpinäkyvä säiliö takaa jatkuvan näkyvyyden. Öljyä on helppo lisätä tarvittaessa

  • Ylikuormitussuoja

   Tehokas suoja, joka pysäyttää moottorin kun se on todennäköisesti ylikuormitettu. Esimerkiksi kun teräketju on tylsynyt ja puu täytyisi silti kaataa, tällöin moottoriin kohdistuu suuri rasitus.

  • Ylikuormitussuoja (LED)

   Ylikuormituksen varalta sähkömoottori kytkeytyy automaattisesti pois päältä suojatakseen moottoria ylikuumenemisen aiheuttamilta vahingoilta. Punainen ylijännitenappi laukeaa MSE 170 – MSE 210 malleissa. Punainen LED-valo MSE 230 ja MSE 250 malleissa näyttää moottorin tilan. Noin 1 minuutin päästä moottori on viilentynyt tarpeeksi ja käyttöä voidaan jatkaa normaalisti.

  Takuu ja huolto

  Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  Lue lisää takuusta.

  Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

  Tuotearvostelut

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “STIHL MSE 250 C-Q sähkökäyttöinen moottorisaha”