-10%

Stihl RM 2 r Allesilppuava ruohonleikkuri

6
(6 tuotearviota)

369,00 

Veroton: 297,58  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Suosituin Ruohonleikkurimme. Toimii ja kestää myös ammattikäytössä. Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri  viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi  moottori, jonka käynnistys onnistuu helposti. Erittäin kevyt paino vain 22kg .

Erittäin kevyt ruohonleikkuri koti ja ammattikäyttöön! Tilaa nestistä tai nouda myymälästä!

 

Allesilppuava polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri  viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Arvo
Tärinätaso K m/s² 3,16
Ääniteho LWA dB(A) 92
Toleranssi äänenpainetaso Kpa dB(A) 2
Tärinätaso ahw m/s² 7,9
Paino kg 24
Leikkuuleveys cm 46
Kapasiteetti cm³ 139
Moottorinteho työnopeudella 1,6 kW/2,2 hv
CO2 g/kWh 922
Kierrosluku 1/min 2.800
Leikkuukorkeus mm 28-85
Teho 2,1 kW / 2,8 hk
Moottorityyppi EVC 200,2

Biotoiminto
Leikkuuterä murskaa leikatun ruohon ennen kuin se putoaa takaisin ruohikkoon toimien ravintoaineena ja lannoitteena. Leikkuri voidaan muuntaa myös monitoimikoneeksi biokit lisävarusteella.

Bioterä
Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

Kantokahva
Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö
Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.Kitkattomat

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät
Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

QuickFix pikakiristimet
Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

Moottori käynnistyy kevyellä käynnistysnarun vedolla lämpötilasta riippumatta – ryyppy säätyy automaattisesti

Jäykkä runko
Vankka: teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata

Tällä Stihl ruohonleikkurilla hoidat niin isot kuin pienetkin pihat, Moottori käynnistyy helposti, eikä sen käynnistämiseen juurikaan vaadita voimaa.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

6 arviota tuotteelle Stihl RM 2 r Allesilppuava ruohonleikkuri

 1. 6

  Matti A.

  Täydellinen hinta/lastusuhde

 2. 6

  Assi

  Tehtaanjäljiltä ekalla nykäsyllä käyntiin. Todella kevyt ja näppärä työnnellä vaikka yhdellä kädellä. Mietin vain miksen ole hankkinut tätä aikaisemmin! Ainut miinus jäykkä ”varmistin”kahva joka pidettävä pohjassa ettei kone sammu.

 3. 6

  Marja

  Helppokäyttöinen ja kevyt ruohonleikkuri, jossa kaikki tarpeellinen, mutta ei turhan monimutkainen käyttää. Tasainen leikkausjälki, korkeus kätevästi säädettävissä.

 4. 6

  timo

  Nopea toimitus ja hyvä hinta.

 5. 6

  Timo S.

  Erittäin hyvä ostos

 6. 6

  Andreas

  Hyvin toimii, koneeseen öljyä ja bensaa ja heti ekalla nykäysellä käyntiin! Suosittelen

Lisää arvio