-23%

Stihl SH 86 Vahva lehti-imuri / puhallin

398,00 

Veroton: 320,97  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Stihl murskaava imusilppuri. Yksi laite kaksi toimintoa. Voit käyttää lehtipuhaltimena tai lehti-imurina. Käytettäessä lehti-imurina terät murskaavat imetys massan pienemmäksi. Vaihto lehtipuhaltimesta imuriksi kestää noin 10 sekunttia! Monikäyttöinen lehtipuhallin.

Stihl SH 86 Vahva lehti-imuri / puhallin

Stihl Imusilppuri/ Stihl puhallin isommille alueille, 45 l. Puhallus-/ imunopeuden säätö, pyöreä suutin, litteä suutin, STIHL ElastoStart, STIHL tärinänvaimennus, 2-MIX moottori, HD2 suodatin.

 

Tekniset tiedot

Tilavuus cm³ 27,2
Teho kW/hk 0,8/1,1
Ääniteho dB(A) 1) 106
Äänenpaine dB(A) 1) 93
Ilmamäärä m³/h 2) 770
Max. ilmamäärä m³/h 810
Säiliön tilavuus l 0,44
Keruusäkki l 45
Tärinä 2,5/2,5
Paino kg 4) 5,6

Vakiovarusteet

 • Olkahihna

  STIHL olkahihna helppottaa erityisesti pitkäkestoista työntekoa. Saat paljon liikkumavapautta, paremman ergonomian ja se parantaa turvallisuutta työskenneltäessä.

 • Yhdenvivun käyttö

  Pehmeä ja ergonomisesti muotoiltu kahva, jossa on kaikki tärkeät toiminnot yksinkertaisesta ja mukavasta yhdessä vivussa. Kaasun saan lukittua, jolloin kaasuliipaisinta ei tarvitse jatkuvasti pitää pohjassa työskentelyn aikana – työ on entistäkin helpompaa.

 • Kaasuliipaisen lukituksella ja pysäytysnapilla

  Kaasuliipaisin voidaan lukita täyskaasulle, jolloin pidempikestoinen työnteko on helpompaa. Pysäytyspainikkeella kone pysähtyy ja jää valmiiksi käynnistettäväksi uudelleen. Vähemmän käynnistysvaiheita – helppoa ja kätevää.

 • HD2-Suodatin

  Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Kiitos suodattimen erityisen materiaalin se on helppo pitää puhtaana pesemällä suodatin lämpimällä vedellä.

 • Primer -pumppu

  Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 • Suojalasit

  Omaksi turvaksesi pakkauksessa on myös suojalasit. Laseissa on hyvä tuuletus- ja laajat sivusuojat.

 • STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL Tärinänvaimennus

  Tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa tehokkaasti moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän. Tärinänvaimennusvyöhykkeet takaavat erittäin hyvän työmukavuuden ja voit työskennellä väsymättä pidempään.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl SH 86 Vahva lehti-imuri / puhallin”