Stihl TS 800 laikkaleikkuri/moposaha

1 907,00 

Veroton: 1 537,90  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

STIHL laikkaleikkuri 400 mm katkaisulaikoille. Leikkuusyvyys 145 mm. Ihanteellinen käyttää yhdessä FW 20 ohjausvaunun kanssa. Puolipuristinventtiili ja STIHL ElastoStart helppoon käynnistykseen sekä ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen 2-MIX moottori.

akas Stihl laikkaleikkuri rakennuksille. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä. Käsikäyttöisenä tai voidaan liittää työntövaunuun FW 20. Suuren luokan ammattikone!

TS 800 ei juuri esittelyjä kaipaa. Kone on varustettu voimakkaalla 5,0 kW moottorilla tehden siitä kokoluokkansa tehokkaimman laikkaleikkurin.
Laikkaleikkurilla pystytään leikkaamaan jopa 145 mm leikkuusyvyyteen.
Uuden suodatinjärjestelmän ja moniurahihnan ansiosta huoltovälit ovat pidempiä.
Vesisarja vakiona. Leikkuuvaunu lisävarusteena.

 

Tekniset tiedot

Katkaisulaikan halkaisija mm 400
Tilavuus cm³ 98,5
Teho kW/hv 5/6,8
Ääniteho dB(A) 1) 113
Äänenpaine dB(A) 2) 101
Max. leikkuusyvyys mm 145
Säilöin tilavuus l 1,20
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 3) 6,5/3,9
Paino kg 4) 12,70

Vakiovarusteet

 

Tärinänvaimennusjärjestelmä

STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

 

Puolipuristinventtiili

Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

 

ElastoStart

Tämä erityinen elastinen vaimennuselementti takaa nykäyksettömän käynnistyksen ja tekee näin käynnistyksestä entistäkin helpompaa ja tasaisempaa.

 

Ergonominen kahva

Moderni ja ergonominen kahva, joka takaa optimaalisen pidon ja ergonomian kaikissa työasennoissa.

 

Puoliautomaattinen hihnankiristys

Kevyt, säännöllisesti hihnaa kiristämällä hihnan ja laakereiden käyttöikä lisääntyy.

 

Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

Pitkänhuoltovälin suodatinjärjestelmä

Ei päivittäistä suodattimen putsausta sekä erittäin pitkä suodattimen käyttöaika sykloni ilmansuodatinmenetelmän ansiosta. Sen ansiosta jopa alhaisimmilla tasoilla, noin 800 % ilman pölyhiukkasista suodattuvat. Toisin kuin tavallisessa suodatinjärjestelmässä, nämä hiukkaset eivät kerry vaahtomuovisuodattimeen vaan ne erottuvat sykloni suodatinmenetelmän avulla ja palautuvat takaisin ulkoilmaan.

Primer -pumppu

Käsikäyttöisellä primer pumpulla pumpataan tarvittava polttoainemäärä kaasuttimelle muutamalla peukalon painalluksella. Näin vähennät turhia käynnistysnarun vetämistä, jolloin polttoaine nousisi kaasuttimelle. Myös polttoaineen ylivuotovaaraa ei enää ole, sillä kaikki ylimääärinen polttoaine virtaa takaisin polttoainesäiliöön.

STIHL 2-MIX moottori

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

Vesiliitäntä

Veden pikaliitäntä. Vettä käytetään pölyn sitomiseen.

Lisävaruste

Ohjausvaunu

Ohjausvaunu tekee kaikista käsivaraisista laitteista hyvin ohjattavat leikkauslaitteet. Mahdollistaa ilman suurta voimankäyttöä tarkat leikkuureunat ja millimetrin tarkan leikkuusyvyyden myös pitkillä leikkuumatkoilla.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stihl TS 800 laikkaleikkuri/moposaha”