Tarvikelaatikko
Tarvikelaatikko
Tarvikelaatikko
Tarvikelaatikko
Tarvikelaatikko

Tarvikelaatikko

1 447,00 

Veroton: 1 166,94  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

 

TARVIKELAATIKKO

Tukeva ja tilava tarvikelaatikko on helppo siirtää Avantilla työmaalle. Sen kansi on tasainen ja toimii tarvittaessa työtasona. Laatikon kannessa on myös kiinnityspaikka ruuvipuristimelle.

Kansi on varustettu kaasujousilla ja laatikko voidaan lukita riippulukolla. Laatikon kyljissä on neljä ruuvikiinnitteistä nostosilmukkaa, jotka voidaan tarvittaessa ottaa pois. Laatikon alla on myös nostokorvakkeet trukkihaarukalla nostamista varten.

Tarvikelaatikkoon mahtuvat mm. Avantin käsityökalut. Laatikossa työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä, ja laatikko on helppo nostaa trukkihaarukalla pakettiautoon tms.  – tai säilyttää se Avantin pikakiinnityslevyyn lukittuna.

 

* Tilava, lukittava tarvikelaatikko esim. käsityökaluille

* Helppo siirtää ja nostaa Avantilla

* Tasainen ja tukeva kansi toimii hyvin myös työtasona

* Varustettu ruuvipuristimella

 

 

hinta sis ruuvipenkin

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarvikelaatikko”