Tietoa Avant pienkuormaaja vuokrauksesta

1
(1 tuotearvio)

Veroton: 0,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Uudet Avant kuormaajat, Suomen laajin työlaite valikoima!

pyydä tarjous.

Tarvittaessa hoidamme myös Avantin kuljetukset.
Vuokra kalustosssamme tällä hetkellä (03/2020)
Useita Avant 420/423 kuormaajia vuosimallit 2017/2020
Avant 528 kuormaaja vuosimalli 2017/2020
Avant 860 Vuosimalli 2020
EMC minikaivurit emc14 useita
Suomen laajin työlaitevalikoima

Kaikki koneemme ovat uusia tai uudehkoja huollettuja ja hyväkuntoisia.

 

Avant vuokraus on helppo tapa paikata tilapäistä tai pidempääkin kone tarvetta.Vuokraamme Avant kuormaajat niin yksityis kun yrityskäyttöön. Päiväksi, viikoksi tai vuodeksi.
koko Suomeen. Pääsääntöisesti lyhemmät vuokraukset hoidamme Uudellamaalla ( Helsinki,Espoo,Vantaa,Sipoo,Porvoo,Lohja,Nurmijärvi,Klaukkala eli Helsinki + 50 kmh)
Tarvittaessa kuljetamme Avantin joko kotiisi tai työmaalle. Kaikki koneemme ovat joko uusia tai uudehkoja ja hyväkuntoisia. Varsinkin yrityksille vuokratessa uusi kalusto takaa mm tilaajan puolelta nopeammat työmaa tarkistukset, ja näyttäähän se tilaajan silmissä paremmalle kun liikutaan uudehkoilla koneilla jotka toimii koko vuokrauksen, eikä ole pelkoa että työt jää tekemättä. Vahingon sattuessa vuokrakoneille on 24/7 huoltopäivystys joten et jää pulaan vaikka kone hajoaisikin.

Avant on helppo ajaa!

Avant on markkinoiden helpoimpia koneita ajaa. Ei vaadi konetekniikan insinöörin papereita ja monen tunnin käyttökoulutuksia. koneessa on poljin eteen ja taakse. kääntyminen tapahtuu ratista ( tehostettu ohjaus) Puomia ohjataan joystikilla jossa on kokonaiset 4 liikettä ylös,alas ja kauhan kallistus ylös ja alas. Ei siis miljoona nappulaa, kertojia,puolittajia . Kyseessä on siis erittäin helppo ajettava! jo 5 min perehdytyksellä pystyy ajamaan ja tekemään töitä. Syrjäyttänyt Bobcatin käytännössä kokonaan kaikissa töissä. Katso video Avantin ja BobCatin eroista.

 

Avant hankintaa suunniteltaessa ja koneen kokoluokan ollessa epäselvä. Suosittelemme Avant vuokrausta. Vuokraat kuormaajan, mikäli tykästyt ja pääsemme kauppoihin hyvitämme lyhytaikaiset vuokrat 100% ja pidemmistäkin vuokrista vähintään puolet.

Käytössämme on Suomen laajin Avant vuokrakone valikoima. Pidemmissä vuokra ajoissa olemme erittäin kilpailukykyinen hinnoittelun osalta. Käytössämme on myös koko Suomen kattava huoltoverkosto. Joten vuokraaminen pidemmällekkään ei aiheuta turhaa murehtemistä huolloista ym. Ilmoitamme aina lähimpään paikalliseen huoltoon ,kun vuokraamme koneita, näin takaamme koneiden nopeat huollot ja korjaukset vahingon tai koneen hajoamisen seurauksena.

Kauttamme myös erittäin laaja valikoima Avant työlaitteita vuokralle.

Avant vuokraus Helsinki

 

Toimimme konevuokraamona Helsingissä. Laajan Avant kuormaaja valikoiman lisäksi voit vuokrata meiltä mm minikaivurit, Bobcat kuormaajat, moottorisahat ym koneet

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle Tietoa Avant pienkuormaaja vuokrauksesta

  1. 1

    Jouni Pappinen

    Parhaita koneita lumi töihin willen jälkeen!!!

Lisää arvio