TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ 360 ast.
TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ 360 ast.
TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ 360 ast.

TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ 360 ast.

1
(1 tuotearvio)

2 874,00 

Veroton: 2 317,74  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

TEKNISET TIEDOT

Pyöritys 360° Jatkuva
Suurin sallittu kuorma 1.200kg
Paino 96kg
Suositeltu työhydrauliikkan tuotto 10-30 l/min
Max. työhydrauliikan tuotto /paine 50 l/min / 225 bar
Tuotenumero A424406

TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ

Työlaitteen pyörittäjä on hydraulimoottorilla ja kääntökehällä varustettu kallistusadapteri, joka sallii työlaitteen portaattoman ja päättymättömän 360° kääntämisen, molempiin suuntiin.  Sen avulla voidaan mm. tyhjentää trukkihaarukoihin kiinnitettyjä laatikoita, nostaa kuormalavoja kaltevalta pinnalta, kallistaa työlaitetta portaattomasti jne.

​​Pyörittäjään kiinnitettynä työlaite on 195 mm kauempana kuormaajan pikakiinnityslevystä. Suurin sallittu kuorma on 1.200 kg. Pyörittäjä on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa ei-hydraulisten työlaitteiden yhteydessä, mutta lisävarusteena saatavan toisen hydrauliikan etu-ulosoton avulla voidaan sen kanssa käyttää esim. nelitoimikauhaa tms. hydraulista työlaitetta. Tällöin pyörittäjän letkut kytketään lisäulosottoon (varustettu tavallisilla pikaliittimillä, paine-paluu) ja työlaitteen letkut sarjapikaliittimellä vakio-ulosottoon. Hydraulinen työlaite ja pyörittäjä eivät toimi samanaikaisesti, vaan ensin kallistetaan ja sitten käytetään työlaitetta.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle TYÖLAITTEEN PYÖRITTÄJÄ 360 ast.

  1. 1

    Jaakko Holopainen

    OK

Lisää arvio