Ale!

Uusi Avant 520 työtehopaketilla ja luistonestolla syystarjous

Avant Tecnon Syyskampanja 2017

Avant 520 peruskone 17700€/alv 0% ( norm 20741.94)

Nyt perskone + luistonesto + työtehopaketti + kauha 24999€ sis alv 24%

Rahoitus järjestyy alk 260€/kk

Tarvittaessa myös ilman käsirahaa

29 999,00  24 999,00  sis alv 24%

Kysy lisätietoja

Sähköpostitse: info@konetalovainikka.fi
Puhelimitse: (09) 303 524
(Ark. 9-17 La. 10-14)

Emme toimita Stilh ja Viking tuotteita postitse. Lue lisää

Tuotetiedot

 

Suomalaista laatutyötä Avant 520 pienkuormaaja

 • Yksinkertainen, mutta tehokas hydrauliikka
 • Voimakkaat mäntäajomoottorit, hydraulinen seisontajarru
 • Selvästi suurempi nostokyky kuin Avant 400-sarjassa
 • Teleskooppipuomi vakiovarusteena

  Koneessa seuraavat varusteet.

  Työtehopaketti joka sisältää Defan lohkolämmittimen, jousitetun ja lämmittettävän istuimein, säästää selkää ei jäädy pylly talvella ajellessa. Led – valot helpottamassa työnkentelyä hämärällä tai pimeällä. lisäksi ajanvapautusventtiili jolla konetta voi ajaa nurmikolla tai muulla herkällä pinnalla, ilman pelkoa että kone ”murtaa” pintoja.

  Lisäksi koneessa on luistonestoventtiili, eli nelivedon lukko. Tämä on koneessa välttämätön lisävaruste jos ajetaan vähänkin epätasaisella pinnalla. mudassa,lumella tms.

  TEKNISET TIEDOT – AVANT 520

  MAX. NOSTOVOIMA

  800

  kg

  MOOTTORITEHO

  20

  hv diesel

  NOSTOKORKEUS

  2,8

  m

  NOPEUS

  12

  km/h

  TEKNISET TIEDOT

  Pituus 2430 mm Leveys katso taulukko Korkeus (vakiorenkain) 1985 mm Paino 1150 + 170 kg Vakiorenkaat 23×10.50-12” TR Ajovoimansiirto hydrostaattinen Työntövoima 900 kp Ajonopeus 12 km/h Työhydrauliikka 31 l/min 185 bar Kääntösäde sisä / ulko 995 / 2050 mm Nostokorkeus 2790 mm Max. nostoteho (hydr.) 1350 kg Kaatokuorma *) 800 kg Max. murtovoima / 50 cm 1100 kg Moottorityyppi Kubota D722 Teho 14 kW (20 hv) Polttoaine Diesel

  *) Kaatokuorma on mitattu siten, että kuorma on 400 mm etäisyydellä pikakiinnityslevystä ja työlaitteen paino (70 kg) sisältyy kuormaan.

  LEVEYS

  Renkaat Renkaan kuvio Koneen leveys 27 x 8.50 – 15 *) TR-kuvio 1030 mm 23 x 8.50 – 12 TR-/nurmikuvio 1080 mm 23 x 10.50 – 12 TR-/nurmikuvio 1130 mm 26 x 12.00 – 12 *) TR-/nurmikuvio 1290 mm 320/60-12 HD *) TR-kuvio 1290 mm

  *) Korkeammat renkaat lisäävät koneen kokonaiskorkeutta 20-35 mm

 

MONIPUOLISUUS

YLI 190 TYÖLAITETTA

Avantin jo käsitteeksi muodostunut työlaitesarja käsittää yli 190 erilaista työlaitetta. Nämä kaikki on suunniteltu Avant-kuormaajien tasavertaiseksi kumppaniksi seuraavien periaatteiden mukaisesti.

YHTEENSOPIVUUS

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

TEHO

Työlaitteiden työtehoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Aina pitäen mielessä yhdistelmän kokonaissuorituskyvyn.

KESTÄVYYS

Työlaitevalikoima on suunniteltu kovaan urakointikäyttöön. Kaikki työlaitteet ovat valmistettu hyvin kulutusta kestävistä materiaaleista.

TURVALLISUUS

Turvallisuusnäkökohdat on otettu suunnittelussa erityisesti huomioon.

AVANT ON YMPÄRIVUOTINEN RATKAISU

Lyömätön yhdistelmä syntyy vasta kun hyvään peruskoneeseen löytyy juuri siihen suunniteltu työlaitevalikoima. Avantin koko, hydrauliikka ja ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa työlaitteiden kanssa.

KOMPAKTI KONE

Kompakti ei aina tarkoita pienitehoista. Avant on lähes poikkeuksetta vastaavantehoisiin runko-ohjattuihin kuormaajiin verrattuna huomattavasti pienempi ulkomitoiltaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden ja tietysti työskentelyn ahtaissa tiloissa. Kompaktin koneen ohjaamossa tunteekin hallitsevan työlaitteen ja työympäristön erittäin hyvin.

HELLÄVARAINEN NURMIKOLLE

Kevyt kone yhdistettynä runko-ohjaukseen mahdollistaa ajamisen nurmipinnoilla, herkkää pintaa vahingoittamatta. Tämä säästää paljon aikaa, koska nurmipintoja ei tarvitse korjata muun urakan valmistuttua. Se mahdollistaa myös kuormaajan käyttämisen tehokkaana ruohonleikkurina.

 

Kaikki työlaitteet voit katsoa tästä

 

Avant 520 on varustettu vakiona teleskooppipuomilla jolla nostokorkeus on maksimissaan 2.8 metriä. koneessa on vakaaja ( taakka pysyy suorassa nostettaessa)

Lisävarusteena koneeseen on asennettu Led-työvalot joilla työskentely onnistuu pimeässä

Koneessa on sarjapikaliitin, jolla saa työlaitteet kytkettyä helpolla eikä letkujen kanssa tarvitse pelata.

Avant on helppo ajaa. poljin eteen ja poljin taakse. puomiston hallinta käy kätevästi oikealla kädellä. koneen ohjaamo on tila ja sinne on helppo nousta isommankin kaverin

Avant pienkuormajassa on Defan lohkolämmitin asennettu lisävarusteena

Puomiston ja telepuomin hallinta tapahtuu Avant kuormaajassa joysticista . ja telepuomiston hallinta viereisestä vivusta

Ketterän kokoinen Avant on nivelohjattu eli ns linkkukone jolla pääsee ahtaanpaankin paikkaan. koneessa istutaan eturungossa joten näkyvyys työlaitteelle on koko työnajan erinomainen

 

 

TEHOKKUUS

 

TELESKOOPPIPUOMI

Teleskooppipuomi on ollut Avantin tavaramerkki jo pitkään. Se mahdollistaa sekä peruskoneen kompaktin rakenteen, että erinomaiset nosto-ominaisuudet. Puomin ollessa sisässä on mahdollista nostaa suuria taakkoja ja puomin teleskooppi ulkona saavutetaan erinomainen ulottuvuus ja nostokorkeus. Usein ulottuma on jopa nostokorkeutta tärkeämpi ominaisuus.

TYÖLAITEKYTKENTÄ

Nopeat työlaitteen vaihdot mahdollistaa Avantin erinomaisen yksinkertainen ja helppo työlaitekytkentä. Mekaaninen työlaitekytkentä on nopea ja puoliautomaattinen. Se tarkoittaa, että työlaitekytkentä voidaan lukita suoraan ohjaamosta käsin kallistamalla työlaitetta riittävästi taaksepäin. Saatavilla on myös täysin ohjaamosta käytettävä hydraulinen pikakiinnityslevy. Se avataan ja lukitaan kuormaajan ohjaamosta sähköpainikkeen avulla.

Avantin hydraulinen pikakiinnitys on markkinoiden kehittynein. Työlaitteen hydraliletkut kytketään sarjapikaliittimen avulla, joka kytkee kaikki letkut samanaikaisesti helppokäyttöisen mekanismin avulla. Kytkentä toimii kaikissa tilanteissa, eikä järjestelmässä oleva vastapaine hankaloita kytkentää. Järjestelmä on myös käytännössä vuotovapaa, eli työlaitteiden vaihtaminen ei ole enää sotkuista puuhaa.

 

NOPEUS

Avant 520 ja 528 -kuormaajien maksiminopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin pienemmillä alueilla ja työmailla. Avant 525 LPG:n maksiminopeus on 10 km/h.

 

HELPPO AJAA

Avantin runko-ohjattuja koneita on hyvin helppo oppia ajamaan. Ohjaaminen tapahtuu ohjauspyörän avulla ja itse ajaminen eteen ja taakse kahdella polkimella. Kuormaajan kompaktit ulkomitat helpottavat ajamista, koska kaikki, koko kone ja työlaite näkyvät suoraan kuljettajan istuimelta. Avantilla oppii ajamaan hyvin vain muutaman tunnin kokeilun jälkeen, vaikkei aikaisempaa kokemusta koneesta olisikaan.

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Kaikissa Avanteissa on keskitytty siihen, että kuljettaja näkee ohjaamosta koko koneen; edestä, takaa ja sivuilta. Sama pätee sekä turvakaarellisiin, että lämmitetyllä ohjaamolla varustettuihin kuormaajiin.

Kuormaajan eturunkoon sijoitettu ohjaamo on toinen tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta. Se tarjoaa parhaan näkyvyyden työlaitteelle ja työskentelyyn. Koska kuljettaja istuu mahdollisimman lähellä työlaitetta on tuntuma työhön paras mahdollinen.

Kolmas tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta on Avantin epäkeskeinen teleskooppipuomi. Keskilinjalta sivuun sijoitettu teleskooppipuomi tarjoaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin kaikissa puomin asennoissa.

VAKAUS

Kaikissa Avantin runko-ohjatuissa kuormaajissa on sivusuunnassa jäykkä runkonivel. Tämä on tärkein yksittäinen tekijä, jonka avulla saavutettaan Avantin erinomainen vakaus kaikissa tilanteissa. Runkonivelen lisäksi Avant-kuormaajissa painopiste on viety mahdollisimman alas, mikä osaltaan lisää koneen vakautta.

 

 

TURVAKAARI JA TURVAKATTO VAKIONA

Kaikissa 500-sarjan kuormaajissa on ROPS-hyväksytty turvakaari ja FOPS-hyväksytty turvakatto vakiovarusteena.

SAMA KONE SUORITTAA KAIKKI TEHTÄVÄT

Avantin yli 190 työlaitteen avulla kuormaajan voi muuntaa täysin joustavasti hyvin erilaisiin töihin. Työlaitteiden vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa, eli samalla kuormaajalla voit tehdä kaikki tarvittavat työt vain vaihtamalla työlaitetta.

EDULLISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kompakti runko-ohjattu kuormaaja kuluttaa huomattavan vähän polttoainetta ja käytännön ajossa 500-sarjan kuormaajilla pääsee usein jopa alle 3 l/h kulutuslukemiin. Runko-ohjauksen vuoksi myös renkaiden kulutus normaaliolosuhteissa on minimaalinen.

REILUSTI VOIMAA SEKÄ AJOON ETTÄ TYÖLAITTEELLE

 

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

500-sarjan kuormaajat ovat Avantin kaikkien kuormaajien keskikokoa. 500-sarjan kuormaajat sopii hyvin monien eri asiakassegmenttien käyttöön, koska kone on teho-paino-hinta-suhteeltaan huippuluokkaa. 500-sarjan kuormaajien kompaktit ulkomitat ja ketterä liikkuvuus mahdollistavat työskentelyn monipuolisissa ympäristöissä.

 

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

Avant 520 ja 528 -mallien nopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä. Sarjassa on saatavilla myös kaasukäyttöinen 525 LPG -kuormaaja. 525-kuormaajan huippunopeus on 10 km/h ja kaasukäyttöominaisuuteensa vuoksi se soveltuu hyvin erityisesti sisätilakäyttöön.

ERINOMAINEN TEKNIIKKA

Avant 500-sarjan portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa kuljettajalle miellyttävän ajokokemuksen toinen toisensa perään. Hydraulisesti esiohjattu ajopumppu mahdollistaa sen, että kone on kevyt ajaa, eikä kuluvia osia koneessa juuri ole. 500-sarjan suunnittelussa on sijoitettu huoltokohteet helposti saataville. Kokonaisuutena 500-sarja on sekä ajamisen että koneen ylläpitämisen kannalta kuljettajalle mukava tuttavuus. Koneen monipuolisuutta ja mukavuutta lisäävät lisävarusteena saatavilla olevat eri tasoiset ohjaamovaihtoehdot ja muut koneen optiot.