Ale!

Haketin Viking GE150 oksasilppuri

kauttamme myös polttomoottorihakettimet. Tutustu koko valikoimaamme

myös hakettimet kätevästi osamaksulla verkkokaupastamme!

460,00  369,00  sis alv 24%

Kysy lisätietoja

Sähköpostitse: info@konetalovainikka.fi
Puhelimitse: (09) 303 524
(Ark. 9-17 La. 10-14)

Emme toimita Stilh ja Viking tuotteita postitse. Lue lisää

Tuotetiedot

 

Suosittu moninkertainen TESTIVOITTAJA oksahakkuri. Tehokas moottori, lyhyt syöttötorvi, patentoitu apilanmuotoinen syöttöaukko sekä tehokkaasti hakettava terärakenne tekevät hakkurista lyömättömän apuvälineen puutarhatöissä. Viking oksasilppurin takuu on 24kk.

 

VAIN NOUTO!!! Kasaaminen vaatii erikoistyökaluja!!!! joten koottuna noudettavissa. mahtuu normaaliin henkilöautoon!

 

Oksahakkuri erittäin tehokkaalla sähkömoottorila ja ertyisellä teräjärjestelmällä, jonka avulla haketat helposti paksutkin oksat sekä risut. Vaiennettu syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella täyttöaukolla. Tekee selvää jälkeä jopa 35 mm oksista.

” Konetalo Vainikalla on omassa vuokrakäytössä Tätä Viking haketinta 3kpl. Päädyimme Viking oksasilppuriin koska se osoittautui kestäväksi myös vuokrakäytössä. Viking hakettimen terät maksavat noin 30€ joten ylläpito Viking hakettimissa on edullista. Lisäksi Viking varaosat löytyvät suoraan Hyllystä Konetalo Vainikalta”

 

Viking haketin oksasilppuri

Tekniset tiedot

Kierrosluku 1/min 2.800
Teho W 2.500
Oksan paksuus Ø mm jopa 35
Ääniteho LwA dB(A) 99
Äänenpaine LpA dB(A) 89
Laitteen korkeus cm 114
Moottori 230 V~
Teräjärjestelmä Multi-Cut 150
Toleranssi KpA dB(A) 2
Paino kg 26

 

Vakiovarusteet

 • Kaksi turvakytkintä

  Turvakytkimet sijaitsevat oksasilppurin molempien kiinnitysruuvien alla. Moottori sammuu heti, jos kupua yritetään avata käytön aikana. Todella hyvä lisäturvaominaisuus mm. huoltotöiden ja teränvaihtojen aikana.

  Apilanmuotoinen syöttöaukko

  Lyhyt kaltevata syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella syöttöaukolla. Helpottaa huomattavasti monihaaraisten oksien ja risujen hakettamista. Tämän vuoksi kannattaa valita Viking oksasilppuri

  Multi-Cut 150

  Patentoitu leikkuutekniikka Multi-Cut 150: Leikkuujärjestelmä käsittelee suuret määrät kasvien jätteitä ja oksia, joiden läpimitta on jopa 35 mm. tämän vuoksi Viking oksahakettimet soveltuvat sekä koti että ammattikäyttöön.

 • Kalvopainikkeet

  Innovatiivinen kytkin, jossa kalvonäppäimet. Oksasilppurin käynnistyskytkin kestää myös säiden vaihtelua. Viking on panostanut osasilppureissaan turvallisuuteen.