Ajankohtaista

Syksy saapuu

Pitkä ja kuuma kesä alkaa olemaan ohitse. Joka vuotinen lehtienkeräys alkaa juuri! Varmista itsellesi parhaat koneet ja laitteet lehtien siivoamiseen. Tiesitkö että akkukäyttöisiä lehtipuhaltimia on jo useita malleja? Jopa polttomoottorikoneen teholla! Poimi tästä parhaat vinkit hyvän lehtipuhaltimen valintaan. Alla muutama sesonkituote esiteltynä Stihl BGA57 akkukäyttöinen lehtipuhallin Edullinen ( Alk 199€) Tarpeeksi tehokas puhaltamaan lehdet pieniltäpihoilta,…

Lue lisää...

Jopa 10 000 € korotonta lainaa konehankintoihin

Tarjoamme yhteistyössä Resurs Bankin kanssa jopa 10 000 € korotonta ”konerahaa” Osta mitä tahansa 1-10  000€ ja saat 12 kk maksuaikaa ilman korkoja! Maksat vain tilinhoitomaksun 3,90€/kk Tarjolla Myymälässä ja puhelintilauksissa! Tili 1500-10.000 eur (Kertaostos voi olla myös pienempi kuin myönnetty luotto, esim. 399 eur). Tili on jatkuva luotto ilman luottokorttia. Lainan kokonaiskustannukset 5000 euron…

Lue lisää...

Stihl tuotteissa toimitusvaikeuksia

Korona vaikuttaa Stihl komponenttien saatavuuteen tällä hetkellä rajusti. Osassa  moottorisahoja toimitusajat yli kaksikuukautta. pahoittelemme tästä aiheutavaa haittaa. Ainoastaan MS170 ja akkusajojen saatavuus on hyvä. Timo Stihlillä tekee parhaansa sahojen saatavuuden parantamiseksi.

Lue lisää...

Kevät tulee

Varaa oma robottiruohonleikkurisi asennus NYT! Kauttamme Stihl Robottileikkurit

Lue lisää...

Solis traktorit markkinajohtaja Suomessa alle 55kw koneissa

Solis traktorit on kahdessa vuodessa noussut markkinajohtajaksi alle 55kw traktoreissa. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta.

Lue lisää...

Konekauppiaiden KAAMOSKIERTUE 24.11-27.11.2020

Konekauppiaiden KAAMOSKIERTUE 24.11-27.11.2020 Perjantai-lauantai 20.11-21.11.2020 Kouvola Kaakon rantavaruste Maanantaina 23.11 OULU ( VAIN SOLIS TRAKTORIT) AV-MOTO Alasintie Oulu  Tiistai: Pudasjärvi pienkonehuolto Keskiaho Keskiviikko : Säästö tex Tornio Torstai: IKH Hovimäki Rovaniemi Perjantai: Kuusamon tropiikki Kuusamo kiertueella mukana: Solis traktorit Kjellman Tapio Harvesterit Sr-tuote Hyväkone North sea lubricants Tervetuloa koeajamaan koneita, ja tutustumaan Kaamos valikoimaan kiertueelle.

Lue lisää...

Pyhäinpäivä 31.10.2020 suljettu

Lue lisää...

Konevuokraus

Konevuokraus on helppotapa helpottaa hetkellistä tai jopa pidempää konetarvetta. Valikoimassamme on Avant kuormaajat kaikissa kokoluokissa 200sarjasta 800 sarjaan. myös minikaivurit ja henkilönostimet! Uutuutena vuokraamme Solis kiinteistötraktoreita.

Lue lisää...

Solis 75n Erikoiskapea traktori

Solis 75N malli on kapea traktori erikoisviljelyyn tai vaikka hevostalli käyttöön. Solis traktorit olivat vahvasti mukana koko esteratsastuskauden lanaamassa ratsastuskenttiä.  

Lue lisää...

Osassa tuotteita toimitusvaikeuksia

Suurimat tukkurit kärsivät toimitusvaikeuksista tiettyjen tuotteiden osalta. Erityisesti Stihlin tarvikkeet ovat kortilla. pääsäntöisesti kaikki nettikauppa tilaukset lähtee joko samana tai seuraavana päivänä. Osassa varaosia pidempi toimitusaika. Pahoittelmme häiriötä

Lue lisää...