Myymälän ja nettikaupan loppuunmyynti ja muita muutoksia toiminnassa

Muutoksia Konetalo Vainikan toimintaan on suunniteltu kevään mittaan ja nyt alkavan syksyn kunniaksi laitettiin rattaat pyörimään.
Olemme päättäneet keskittää jatkossa resurssimme traktori- pyöräkuormaaja ja kaivurikauppaan.  Tämä tarkoittaa käytännössä maahantuomiamme Solis-traktoreita, Giant-pyöräkuormaajia ja Sunward-kaivureita. Pienkonepuolesta myynnin, huollon ja varaosien osalta tullaan luopumaan.  Huoli pois- varaosia on isommallekkin kylälle jakaa, joten vielä hetkeen ei tarvitse miettiä toisen koneliikkeen asiakkuutta. Mikäli tarvitsemaasi ei meiltä löydy, ohjaamme sinut tarvittaessa oikeaan paikkaan.
Näin ollen pannaan myymälä sileäksi ja kovat tarjoukset Stihlistä ja muista kamppeista nettiin ja myymälään.
Nopeet syö hitaat, tavaraa vain rajattu määrä, joten ole sairaan nopee ja värikäs!
Muutokset myymälän aukioloajoissa on nyt myös otettu käyttöön.  Lauantai aukioloajoista on luovuttu, maanantaina palvelemme pidempään klo 18 asti.  Ollaan toki myös tarvittaessa auki, jos ostohousut alkaa kovasti polttelemaan jalassa.

Huoltoon emme enää ota käsikäyttöisiä koneita, joten moottorisahat, työnnettävät ruohonleikkurit ja kaikki siltä väliltä ohjataan meiltä jatkossa tilanteen ja merkin mukaan meistä lähimmille koneliikkeille.  Jatkossa huollamme Solikset, Giantit, Sunwardit ja ajoleikkurit.

/Konetalo Vainikka
Kuvassa voi olla juliste ja tekstissä sanotaan KONETALO VAINIKKA MYYMÄLÄN & VERKKOKAUPAN LOPPUUNM YYNTI! KONETALOVAINIKKA.F