Konetalovainikka.fi verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty 7.11.2017

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Konekorjaamo A Vainikka Oy (Y-tunnus: 0503545-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.konetalovainikka.fi ostoskorin kautta, chat-keskustelussa tai puhelimitse.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

2. Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen

3. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

3.1. Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A, 33100 TAMPERE
Asiakaspalvelu 0800 552 010 (0,00€/min) Arkisin klo 09-16
Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3.2. Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

4. Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Osa tuotteista toimitetaan suoraan valmistajalta ja näissä toimitusaika 1-15 vuorokautta. Osassa tuotteissa ei myymälä saatavuutta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Konetalo Vainikan Facebook-sivuilla.

5. Toimitustapa ja -kulut

Tilauksen toimituskulut määräytyvät paketin koon ja painon mukaan. Toimituskulut lasketaan automaattisesti kassalla. Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina, tilausta voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi. Toimitustavaksi voi valita myös noudon myymälästä, tässä tapauksessa lähetämme sähköpostiviestin kun pakettinne on noudettavissa, säilytämme pakettia 14 vrk ilmoituksesta.

6. Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteilla ei ole etäkaupan veloituksetonta palautusoikeutta.  Kaikki palautukset tulee sopia etukäteen ilmoittamalla niistä sähköpostitse osoitteeseen info@konetalovainikka.fi. Asiakas palauttaa tuotteen parhaaksi katsomallaan tavalla. ja vastaa kaikista palautukseen liittyvistä kuluista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Konetalo Vainikan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Konetalo Vainikka
Harkkoraudantie 8
00700 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

7. Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja kuljetuksessa vioittuneet tuotteet.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi:

Sähköpostitse:
info@konetalovainikka.fi

tai

Postitse:
Konetalo Vainikka
Harkkoraudantie 8
00700 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

8. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Konetalo Vainikka käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Konetalo Vainikka sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.
Konetalo Vainikka ei vastaa sivuilla ilmenevistä virheistä, kuten tuotetieto- ja hintavirheistä.