camion Kombikauha 130cm EURO kiinnike

1 999,00 

Veroton: 1 612,10  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

Suomessa valmistettu Kombikauha EURO kiinnikeellä. Leveys 130cm

Camion-monitoimikauhalla työ kuin työ sujuu ripeästi ja vaivattomasti!

Camion-monitoimikauha on suunniteltu käytettäväksi pienkuormaajiin, rehun ja appeen jakoon. Tämän lisäksi sitä voidaan käyttää vaivatta esimerkiksi oksien ja puiden käsittelyssä helposti irrotettavien päätylevyjen ansiosta. Yläkouran liikerata on pidempi kuin edeltävässä mallissa, jolloin isojen materiaalimäärien siirtely on tehokkaampaa.

Taivutetut piikit pureutuvat käsiteltävään materiaaliin helpommin varmistaen sen, ettei käsiteltävä aines pääse putoamaan. Monitoimikauhan piikeistä löytyy pulttikiinnitys, jonka ansiosta vaurioituneen piikin vaihto käy kätevästi. Yläkouran muotoilulla ja suunnittelulla on mahdollistettu pidempi käyttöikä ja laiterikoista johtuvan seisokin määrä on pienempi kuin kilpailijoilla.

Camion-monitoimikauhat valmistetaan Hyväkoneen omalla konepajalla Kurikassa.
Kotimaiset, laadukkaat ja vahvat työlaitteet ovat suunniteltu Suomessa, Suomen olosuhteisiin!

Leveys  Syvyys Kauhankorkeus Paino Yläkourassa piikkejä
130 cm 75 cm 50 cm 207 kg 6 kpl

Pulttikiinnitteiset päätylevyt kaikissa malleissa.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut