-26%

CLEN BENZ-C L DL2021 Polttomoottoripesuri (Honda)

3 499,00 

Veroton: 2 821,77  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Varastossa

Tuotekuvaus

CLEN BENZ-C L DL2021 Polttomoottoripesuri on erittäin laadukas painepesuri Hondan moottorilla.

Pesuri on rakennettu putkirungolle joka on epoksipinnoitettu. Kaksi pyörää ja tukeva kahva. Portaattomasti säädettävä paine sekä pesuaineen syöttö. Tyypillisiä käyttökohteita pesurille ovat: Pesu-urakat, putkien aukaisut, teollisuuden kunnossapitotyöt sekä muut pesukohteet sähkön ulottumattomissa. Kolmesylinterinen itseimevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rst-venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Tähän malliin on tehty muutamia tärkeitä muutoksia (alla tarkempi listaus), joilla se eroaa selkeästi markkinoilla olevista perusmalleista.
Näillä muutoksilla saavutetaan normaalia reilusti pidempi käyttöikä niin moottorille kuin myös pumpulle. Lisäksi myös polttoaineen kulutus
on saatu mahdollisimman pieneksi rajoittamatta kuitenkaan pesurin tehoa.

-”Vesikaasu” eli pestessä, kun päästetään irti pesukahvasta moottorin kierrokset laskevat tyhjäkäynnille. Tämä ominaisuus säästää moottoria
sekä vähentää merkittävästi bensan kulutusta.
-Alennusvaihteist pudottaa polttomoottoriilta tulevat kierrokset noin puoleen, jonka ansiosta voidaan käyttää matalakierrospumppuja.
-Pumppuna on matalakierrospumppu 1500 rpm, joka tuottaa saman tehon noin puolta pienimmillä kierroksilla, joka tekee pumpusta pitkäikäisen.
-Pesurin ulkomitat käyttökunnossa: leveys 66 cm, pituus 105 cm ja korkeus 75 cm.

-Moottoriteho 9,6 kW / 13 Hv
-Maksimipaine 200 bar
-Vedenvirtaus 1260 l/h
-Syöttöveden lämpötila max. 50 °C
-Paineletku 10 m
-Moottori: Honda GX 390 LX. Laadukas 13 hv teollisuusmoottori
-Paino: 75 kg
-Vakiovarusteet:
Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen
suutinputki, pesusuutin, teräsvahvistettu
kumipaineletku 10 m pyörivillä liittimillä, tulovesiliitin ja ohjekirja
-Takuu 1 vuosi ammattikäytössä, 3 vuotta rivimäntäpumpulla

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut