-5%

EGO Multi-Tool Cultivator CTA9500

249,00 

Veroton: 200,81  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Valmistele puutarhamaasi istutusta varten akkukäyttöisellä EGO-kultivaattorilla. Poista rikkaruohot ja muut maaperässä mahdollisesti piilevät jätteet. Ilmasta maaperä löysän kasvualustan aikaansaamiseksi ja terveen kasvun edistämiseksi. Kultivaattorin muokkausleveys on 24 cm ja syvyys 21,5 cm, joten se pystyy työskentelemään niin lujasti kuin tarvitset.

EGO CTA9500 Multi kultivaattori, 21/24cm – SEMIPRO

 

Helpompi tapa valmistella maaperä istutusta varten tai pitää rikkaruohot poissa ja maaperän ilmastuneena, kun ensimmäiset versot ilmestyvät. Akkukäyttöisen monitoimikultivaattorin lisälaitteen työleveys on 24 cm, minkä ansiosta sekä pienemmät että suuremmat alueet voidaan muokata nopeasti. Muovisuojus suojaa kultivaattorin mahdollisesti pöllyttämältä jätteeltä.

24 cm:n teräpituuden ansiosta monitoimikultivaattorimme haravoi maan vaivattomasti. Jos maa on kova, käytä tehoyksikön kaksinopeuksista painiketta, jotta laite pystyy tunkeutumaan maan läpi. Arc Lithium 56V -akkuteknologiamme tarjoaa alan suurimman energiakapasiteetin, jonka kannettava akku voi luotettavasti antaa.

Suojakäsineet ja silmiensuojaimet ovat suositeltavia tätä työkalua käytettäessä, kuten muuten useimpia työkalujamme käytettäessä, varsinkin jos olet epävarma maaperän laadusta. Voit ostaa ne erikseen tarvikevalikoimastamme.

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut