EGO Rotocut RAIVAUSPÄÄ RTA2300

299,00 

Veroton: 241,13  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

EGO Power+ Rotocut -monitoimityökalun lisälaitteella voit leikata sitkeät rikkaruohot ja sammaleet helposti. Kun leikkuuleveys on 23 cm, teet lopun itsepäisestä laajojen alueiden tiheiköstä. Kaksi seosteräksestä valmistettua vastakkain pyörivää terää vähentävät leikkuujätteen sinkoutumista herkillä alueilla.

EGO Power+ Rotocut -lisälaitteen avulla monitoimityökalumme on työssä entistäkin joustavampi. Rotocutin leikkuuleveys on 23 cm ja se toimii 450 rpm:n leikkuunopeudella. Kaksi vastakkain pyörivää terää estävät leikkuujätteen sinkoutumista ja takaavat turvallisemman työskentelyn pienillä, ahtailla alueilla ja ajoneuvojen ja muiden esineiden lähellä.

Erittäin vahvasta seosterästä valmistettujen terien ansiosta käytössäsi on kestävä, tehokas ja luotettava työkalu ruohon, rikkaruohojen ja sammaleen poistoon. Pohjalevy on asennettu laakereille, mikä lisää työkalun käyttöikää ja vähentää päällystevaurioita. Terät on suunniteltu tarjoamaan puhdasta ja tehokasta leikkuutehoa ja kestävyyttä. Rotocut-lisälaitetta voidaan käyttää PH1400E-tehoyksikön kummallakin nopeusasetuksella.
Rotocut-lisälaitetta voidaan käyttää kaikkien takamoottorilla varustettujen työkalujen kanssa tai monitoimikäyttöisellä EGO-siimaleikkurilla, joten se on täydellinen tarkkuutta ja suojaa lisäävä lisälaite.

EGO Power+ -monitoimityökalu on edullinen tapa nauttia kaikesta tehosta ilman bensiiniä. Käytä kaikkia tarvitsemiasi työkaluja ainutlaatuisten patentoitujen Arc-litiumakkujen ja harjattoman moottorin voimalla ja suorituskyvyllä.

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut