Giant G2700E täyssähköinen pienkuormaaja

Veroton: 0,00  (ALV 0%)
Tulossa varastoon

Tuotekuvaus

Giant uutuus! Täyssähköinen kuormaaja vaativaan käyttöön. Tulossa Helmikuu 2023

Täyssähköinen Giant G2700r mallin omapaino on 2 595 kilogrammaa. Työntövoima on 12,5 kilonewtonia. G2700E:n kaatokuorma on 2 240 . Vastapainon myötä saadaan malliin vielä lisää kaatokuormaa. Nostokorkeus 2,96 (G2700E) . Akku on 48 voltin litiumioniakku. Latausajaksi luvataan viisi tuntia ja pikalatauksella jopa lounastauko riittää akun täyttämiseksi.

Ajovoimansiirto on hydrostaattinen neliveto joka on toteutettu hydromekaanisena. Sähkömoottori pyörittää ajopumppua josta kardaanilla siirretään voima akseleille. Käytössä on kolme ajonopeutta. Giant G2700e on varustettu hinaustoiminnolla, jolloin ne rullaavat vapaasti. Jarrutuksissa tapahtuu aina energian talteenottoa. Mäkilähtöavustin pitää koneen paikoillaan rinteessä liikkeelle lähdettäessä. Toinen sähkömoottori pyörittää työhydrauliikan pumppua tuottaen hydrauliikkaa työlaitteita ja kuormaajaa varten 35 litraa minuutissa 170 baarin paineella.

Giant 2700e on varustettu 260ah 48v Litium ion akulla ( optiona 390ah tai 520ah akut)

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Giant G2700E täyssähköinen pienkuormaaja”