search icon shopping cart icon
0

SAFELIFT henkilönostin MoveAround 3000

(1 tuotearvio)

12 499  11 036  (sis. ALV 24%)

alk. 172,82 €/kk
205,28/kk
60kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus
172,82/kk
72kk maksuajalla
Vainikka Rahoitus

Safelift henkilönostin

 • Ruotsalainen Safelift Henkilönostin
 • mahtuu hissiin, ja oviaukoista vaivatta.
 • Työskentelykorkeus 4,99 metriä.

Hinta 8900€/alv 0% rahoitus järjestyy jopa ilman käsirahaa
Koeajettavissa Helsingissä.
MADE IN SWEDEN

SafeLift on uusi, uraauurtava Henkilönostin sisäkäyttöön. Kehitystyössä on korostettu neljää tärkeää asiaa: ergonomia, toiminta, muoto ja hinta. SafeLiftin tuotteita kehitetään helpottamaan esimerkiksi vähittäiskauppaa, päivittäistavarakauppaa, asennusta, puhdistamista, laitosten hallintaa, varastointia ja rakennusteollisuutta. SafeLiftin henkilönostimien käyttökorkeus on korkeintaan 4,99 m (2,99 + 2,0),
Mikä tarkoittaa, että suurin osa sisätiloista kuuluu tuotteidemme piiriin. SafeLift:iin on myös laaja valikoima lisävarusteita,jotka voidaan helposti kiinnittää koriin. Esimerkiksi puhdistuslaitteiden,työkalujen tai ylimääräisen pöydän pidikkeet. Kaikki tuotteemme täyttävät korkeat turvallisuus-,suorituskyky- ja laatuvaatimukset. Yhdessä yksinkertaisen ja helppokäyttöisen mallin kanssa SafeLift muodostaa kustannustehokkaan vaihtoehdon vastaaviin markkinoiden vaihtoehtoihin. Unohda saksalavat ja muut kankeat ja suuret nostimet. Tämä mahtuu ovista ja on helppo kuljettaa esim : peräkärryllä tai pakettiautolla.

MYÖS VUOKRAUS

 

 

 

Henkilönostin ahtaisiin tiloihin

Movearound on erittäin pieni ja kompakti henkilönostin ahtaisiin sisätiloihin, Nostimella voit ajaa helposti jopa 80cm ovesta. Soveltuu siis loistavasti myös sähkömiehille,iv asentajille ym jotka ei jaksa raahata tikapuita mukanaan. Turvallinen ja nopea. Työt nopeutuu huomattavasti koska nostinta voi ajaa korin ollessa ylhäällä. näin ollen ylös alas ramppaaminen jää vähemmälle. Korikuormana 180kg rittää mainiosti isommallekin asentajalle + työkaluille. Tahraamattomat uretaanirenkaat eivät jätä jälkiä herkemmälläkään pinnalla.

Erittäin kevyt mastonostin! vain 285kg helppo siirtää

Safelift on pienikokoisten ja siirreltävien pylväsnostimien sarja turvalliseen työskentelyyn sisätiloissa. Nostimiemme ominaisuuksia ovat matala astin, lyhyt kääntymissäde ja alhainen paino.

Safelift perustettiin vuonna 2010 tavoitteena korvata tikkaat monikäyttöisillä ja käyttäjäystävällisillä pylväsnostimilla, joilla työskentely korkealla sisätiloissa on turvallista. Safeliftin yksinkertaisuus ja helppo liikuteltavuus tekevät siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon vastaaville nostimille markkinoilla.

Nostimemme valmistetaan Ruotsissa ja ne ovat CE-merkittyjä EY:n korkeiden turvallisuusstandardien ja EN280-standardien mukaisesti.

Tutustu korkeissa paikoissa työskentelyyn älykkään, turvallisen ja helppokäyttöisen Safeliftin avulla – katso esittelyvideomme.

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja ne ovat EY-direktiivin mukaisia

 • SafeLiftin tuotteita kehitetään, valmistetaan ja kootaan Ruotsissa.
 • Tekniset tiedot
 • Alustan koko 0,53 x 0,76 m
 • Maksimi korin kuorma, yhteensä 180 kg
 • Enimmäismäärä henkilöitä alustalla 1
 • Työkorkeus 4,95 m / Max nostokorkeus 2,95 m /
 • Nousu Nopeus (2,95 m) 16 sekuntia
 • Paino 320 kg
 • Kokonaisleveys 0,76 metriä Kokonaiskorkeus 1,64 m /
 • Kokonaispituus 1,2 metriä
 • Ajonopeus: korialhaalla 4 km / h koriylhäällä 2 km / h
 • Virtalähde Kaksi 75 Ah (C20) 12 V akkua, huolto-ohjeet Järjestelmän jännite 24 V Akkulaturi 230 V, 50 Hz / 60 Hz
 • Nostojärjestelmä Yksitoiminen hydraulinen
 • Renkaat Halkaisija 200 mm, polyuretaani kulutuspinta, ei jätä jälkiä Seisontajarrut: Manuaalinen jarrutuki

 

Henkilönostin Safelift movearound

Henkilönostimen työskentelykorkeus jopa 4,99 metriä jalkojen ollessa 2.99 metrissä. Safelift on mastonostin ja vastaa käytettävyydeltä esim saksilavaa. Toki ketterämpänä tämä nostin mahdollistaa liikkumisen ahtaissa tiloissa.

Henkilönostin

Henkilönostinta voit ajaa myös korin ollessa ilmassa. korin ollessa ilmassa laitteen siirtonopeus on 2 km/h kori alhaalla 4 km/h

Laite on erittäin kompactin kokoinen. leveys vain 76cm ja pituuskin vain 120cm korkeus korialhaalla 1,64metriä. painoa laitteella on 320kg

Mallistossa on kolme nostinta. työnnettävä pusharoud hinta noin 8990€ alv 0% itseliikkuva mowearound 8900€ alv 0% Rahoitus järjestyy myös henkilönostimiin

 

Nostimen hallinta tapahtuu helposti joustikista. Vain kaksi nopeusaluetta siirtoon ja koriylhäällä ajoon.

Ketterän kokoinen mahtuu jopa 80 leveästä ovesta! kokonaiskorkeus kori alhaalla vain 164cm. Ruotsalaista laatua. Erittäin tukeva siirtää myös yläasennossa.

Henkilönostimessa on tahraamattomat uretaanipyörät. mm kynnyksien ylitys onnistuu mallikkaasti.

Jopa 180kg korikuorma vie isommankin asentajan plus työkalut työskentelemään jopa viidenmetrin korkeuteen. Nostin on suunniteltu vain sisäkäyttöön.

Korin hallinta tapahtuu helposti kahdella napilla. vain ylös ja alasnapit helpottavat käyttöä. näin ollen liikkeiden sekaantuminen ei ole mahdollista. koska nostolle ja siirrolle on omat kytkimensä.

Nostimen mukana toimitetaan kätevä työtaso. jossa saat säilytettyä mm ruuvit ja mutterit.

Henkilönostin on valmistettu Ruotsissa

 

Lisää henkilönostimia voit katsoa tästä

Valmistajan sivuille pääset tästä

Takuu 12kk

Nopeat varaosatoimitukset, kulutusosat Suomessa, Erikoisemmat parissa arkipäivässä Ruotsista.

Asiakas kokemuksia:

Iv aalto   Testasi ja tilasi 2 kaksi kappaletta kyseisiä nostimia. Palaute oli erittäin positiivista näppäryyden ja käytettävyyden puolelta. Pitkää päivää tehdessa akku ladattiin kerran.
Kerrotaan lisää kuulumisia kun kysellään seuraavaksi miten homma toimii.

 

 

Tietoja Safeliftistä
Safelift perustettiin vuonna 2010 tavoitteena korvata tikkaat monikäyttöisillä ja käyttäjäystävällisillä pylväsnostimilla, joilla työskentely korkealla sisätiloissa on turvallista.

Muutaman tuotekehitysvuoden jälkeen toimme vuonna 2013 markkinoille kaksi mallia: PushAround ja MoveAround. Molempien mallien työskentelykorkeus on 4,95 metriä. Tänä päivänä toimitamme nostimia useisiin Euroopan maihin.

Tuotekehitys ja kokoonpano suoritetaan tiloissamme Växjössä, ja useimmat nostimen osat valmistetaan Växjön lähettyvillä, mikä antaa meille täyden hallinnan toiminnan ja laadun osalta.

Kaikki nostimemme täyttävät EU:n tiukat turvallisuusvaatimukset EY-direktiivin ja EN280-standardin mukaisesti. Nostimemme ovat CE-merkittyjä näiden vaatimusten mukaisesti.

Safeliftin yksinkertaisuus ja helppo liikuteltavuus tekevät siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon vastaaville nostimille markkinoilla.

Tulevaisuuden suunnitelmissamme on laajentaa tuotevalikoimaa PickAroundilla, jolla käsitellään tavaroita kaupoissa ja varastoissa, ja tarjota matalampia ja korkeampia nostimia, jotta yhä useammat ihmiset voivat jättää tikkaiden käytön ja työskennellä turvallisemmin sisätiloissa.

Safelift – pylväsnostin turvalliseen työskentelyyn sisätiloissa!

Tuotearvostelut

1 arvio tuotteelle SAFELIFT henkilönostin MoveAround 3000

 1. Sami Aalto

  Tuotteelle täydet viisi tähteä ja Plusmerkki päälle
  Erittäin hyvä ostos, suosittelemme
  T: IV-Aalto Oy

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tutustu myös

Kaupan päälle lisäkahva 0€

Stihl reppu/lehtipuhallin BR 700

849  769  (sis. ALV 24%)

UUTUUS

Lehtipuhallin Stihl Br 800

949  849  (sis. ALV 24%)

Stihl painepesuri re 109 poistoerä !!!

279  199  (sis. ALV 24%)

Avant 523

29 999  (sis. ALV 24%)

Roskapihdit

34,90  (sis. ALV 24%)

Takuu 36kk

Traktori Solis 26

11 147  (sis. ALV 24%)

TARJOUS

Stihl ms 193 tc-e takakahvaton moottorisaha

499  399  (sis. ALV 24%)

Haketin Stihl GHE150 oksasilppuri

469  389  (sis. ALV 24%)