Pellenc City Cut leikkuupää

449,00 

Veroton: 362,10  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Pellenc Excelion 2000 akkuraivaussahaan saa kumouksellisen City Cut leikkuupään. Patentoitu City Cut ei sinkoa kiviä ja leikkuujätettä  ympäristöön. Vastakkain leikkaavat terät jättävät leikatun ruohon alleen siististi. Rikkaruohot voi katkoa ympäristöystävällisesti juurineen ! Tehokas ja nopea leikkuutulos joka vastaa 3mm siimaa, mutta City Cut ei jätä siimanpätkiä luontoon.

 

Erinomaisia paikkoja Pellenc City Cutin käyttöön: Hautausmaat, parkkipaikat jne. Se on erinomaisen tehokas ja myrkytön rikkaruohojen poistolaite.

Leikkuupää on nopea vaihtaa normaalin Excelion 2000 kulmavaihteen tilalle. Teräparin on teroitettavissa sekä ne voi nopeasti vaihtaa.

  • Halkaisija 230mm.
  • Paino 1.6kg
  • Teräpaksuus 2mm
  • Kierrosnopeus vakio: 800rpm / eco: 400rpm

RENDU_EXCELION_2000_et_CITYCUT_1521 RENDU_CITYCUT_1520

 

YouTube video

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut