Pellenc Prunion oksaleikkuri

Alk. 1 574,00 

Veroton: 1 269,35  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta
Pellenc Brunion oksasakset + Ulib 150p akku
Pellenc Prunion on markkinoitten ylivoimaisesti voimakkain akkukäyttöinen oksaleikkuri. Leikkuuteho on jopa 45mm. Leuat aukeavat 67mm. Pellenc Prunionissa on useita patentteja: Maailman ensimmäinen optisesti ohjattu liipaisin, täysin elektronisesti säädettävä leikkuu, ilman työkaluja avattava liipaisinkotelo sekä nerokas moottorinjäähdytyselementti ym. lukuisia yksityiskohtia. Ergonomia on huippuluokkaa. Runkorakenne on erittäin ohut, ovaalinmallinen.Käteen ei tule rasitusvammoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Eikä sovi unohtaa Pellencin lähes ilmaisia käyttökuluja ! Työskentelyaika Ulib 150P yhdellä latauksella yli 9 tuntia ! Pellencillä on yli 30 vuoden kokemus ammattioksaleikkureista. Pellenc Prunion on palkittu tuote mm. Sitevi 2015.Saksien mukana toimitetaan akku, laturi, valjaat, vyökotelo, työkalut, rasvatuubi sekä kuljetussalkku.Prunion malliin on saatavana kätevä joko 150 tai 200cm pituinen varren jatkokappale.
1 574,00 
Pellenc Brunion oksasakset + Ulib 250 kaksoipistokeakku
Pellenc Prunion on markkinoitten ylivoimaisesti voimakkain akkukäyttöinen oksaleikkuri. Leikkuuteho on jopa 45mm. Leuat aukeavat 67mm. Pellenc Prunionissa on useita patentteja: Maailman ensimmäinen optisesti ohjattu liipaisin, täysin elektronisesti säädettävä leikkuu, ilman työkaluja avattava liipaisinkotelo sekä nerokas moottorinjäähdytyselementti ym. lukuisia yksityiskohtia. Ergonomia on huippuluokkaa. Runkorakenne on erittäin ohut, ovaalinmallinen.

Ulib 250 akkuun voi kytkeä 2 työkalua yhtä aikaa. Kun Prunion oksaleikkurin asettaa valmius-tilaan voi toisessa pistokkeessa olevaa esim. Selion M12 ketjusahaa käyttää paksumpien oksien sahaamiseen!Käteen ei tule rasitusvammoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Eikä sovi unohtaa Pellencin lähes ilmaisia käyttökuluja ! Työskentelyaika Ulib 250 akun yhdellä latauksella yli 15 tuntia ! Pellencillä on yli 30 vuoden kokemus ammattioksaleikkureista. Pellenc Prunion on palkittu tuote mm. Sitevi 2015.Saksien mukana toimitetaan akku, laturi, valjaat, vyökotelo, työkalut, rasvatuubi sekä kuljetussalkku.Prunion malliin on saatavana kätevä joko 150 tai 200cm pituinen varren jatkokappale.

Pellenc Prunion + Ulib 250 kaksoispistokeakku
Markkinoitten ylivoimaisesti voimakkain akkukäyttöinen oksaleikkuri
Teho max 1730W
Jännite 43,2V
Leikkuuteho 45mm
Leukojen avautuma 67mm, puristusvoima yli 2 tonnia
Patentoitu Pradines leikkuuterä
Terät vaihdettavissa ilman työkaluja
Paino ainoastaan 885g
Pituus 298mm
Sopii oikea- ja vasenkätisille
Akkumalli Ulib 250 kaksoispistokeakku
4 leikkuutapaa ohjelmoitavissa: Teho-, pehmeä, progressiivinen, kaikki tai ei mitään-leikkuu
Saksien mukana toimitetaan akku, valjaat, vyökotelo, työkalut sekä kuljetussalkku.
Lisävarusteena saatava joko 150cm tai 200cm pituinen varren jatkokappale.
1 822,00 

Tuotekuvaus

Markkinoiden voimakkaimmat akkukäyttöiset oksasakset. Leikkaa jopa 45mm oksat.

Pellenc Prunion oksaleikkuri  + akku

Pellenc Prunion on markkinoitten ylivoimaisesti voimakkain akkukäyttöinen oksaleikkuri. Leikkuuteho on jopa 45mm. Leuat aukeavat 67mm. Pellenc Prunionissa on useita patentteja: Maailman ensimmäinen optisesti ohjattu liipaisin, täysin elektronisesti säädettävä leikkuu, ilman työkaluja avattava liipaisinkotelo sekä nerokas moottorinjäähdytyselementti ym. lukuisia yksityiskohtia. Ergonomia on huippuluokkaa. Runkorakenne on erittäin ohut, ovaalinmallinen.

Käteen ei tule rasitusvammoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Eikä sovi unohtaa Pellencin lähes ilmaisia käyttökuluja ! Työskentelyaika yhdellä latauksella 9-12 tuntia ! Pellencillä on yli 30 vuoden kokemus ammattioksaleikkureista. Pellenc Prunion on palkittu tuote mm. Sitevi 2015.

  • Markkinoitten ylivoimaisesti voimakkain akkukäyttöinen oksaleikkuri
  • Paino ainoastaan 885g
  • Teho max 1730W
  • Jännite 43,2V
  • Leikkuuteho 45mm
  • Leukojen avautuma 67mm, puristusvoima yli 2 tonnia
  • Patentoitu Pradines leikkuuterä
  • Pituus 298mm
  • Sopiva akkumalli 150 / 250
  • Saksien mukana toimitetaan akku, valjaat, vyökotelo, työkalut sekä kuljetuslaatikko.
Moottori
Moottorin tyyppi Pellenc harjaton sähkömoottori
Kierrosnopeus/min 21.000
Teho Max 1730W
Terälaite
Tyyppi Pradines terä, uusi koukkumalli
Akkutekniikka
Jännite 43.2V
Akkusuositus 150P / 250
Akun kesto 9 / 12h
Työteho
Leikkuuteho 45mm / aukeama 67mm
Puristusvoima yli 2 tonnia
Mitat
Pituus 298mm
Paksuus Ovaali 41 x 38mm
Paino 885g

 

 

YouTube video

 

 

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut