Solis 26 HST XL ohjaamolla

22 980,00 

Veroton: 18 532,26  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Solis 26 HST on hydrostaattivaihteistolla (poljin eteen/taakse, ei vaihteita) varustettu nelivetoinen mini-/kiinteistötraktori. Tämä monikäyttöinen ja kestävä seuraavan sukupolven Solis on ladattu vakuuttavilla ominaisuuksilla. Se soveltuu hankalampaankin maastoon ja on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle maksimaalista mukavuutta.

Solis 26 HST XL: mallia liikuttaa sama tuttu ja turvallinen Mitsubishin kolmisylinterinen dieselmoottori, jota käytetään myös perinteisessä 6+2  ja 9+9 -vaihteistolla varustetussa Solis 26 -traktorissa.

Solis 26 HST XL Ohjaamolla

Moottori

Mitsubishi 26 hv 3-syl. Stage V -diesel

Vaihteisto

Hydrostaattinen (poljin eteen/taakse)

Takuu

60kk/3000h

Solis 26 HST on hydrostaattivaihteistolla (poljin eteen/taakse, ei vaihteita) varustettu nelivetoinen mini-/kiinteistötraktori. Tämä monikäyttöinen ja kestävä seuraavan sukupolven Solis on ladattu vakuuttavilla ominaisuuksilla. Se soveltuu hankalampaankin maastoon ja on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle maksimaalista mukavuutta.

Solis 26 HST XL: mallia liikuttaa sama tuttu ja turvallinen Mitsubishin kolmisylinterinen dieselmoottori, jota käytetään myös perinteisessä 6+2  ja 9+9 -vaihteistolla varustetussa Solis 26 -traktorissa.

Varusteet ja ominaisuudet:

  • Mitsubishin Stage V -dieselmoottori ilman ureaa
  • 4wd
  • Japanilainen Yanmarin valmistama hydrostaattivaihteisto
  • Kaksi nopeusaluetta: hydrostaattinen voimansiirto
  • Vakionopeudensäädin
  • Taka- ja keski-pto vakiona (540/540e takana ja 2100 keskellä)
  • Tieliikennesarja vakiona
  • Tehdasasennettu värinävaimennettu ohjaamo lämmityslaitteella
  • Takuu 60kk/3000h

 

 

Solis 26 HST mökkitalkkarin työkaluna

Asiakkaan kuvaama video Solis 26 HST minitraktorista.
Solis 26 HST toimii Rautalammilla ” mökkitalkkarin” työkaluna. Traktorilla hoituu kaikki mökkitalkkarin työt klapisäkkien kuskaamisesta, auraamiseen.

YouTube video

Testattu Suomen talvessa

Kaikki Solis traktorit on testattu Suomen talvessa. Kylmäkäynnistyvyys on hyvä jopa -35 asteen pakkasella. kaikki solis traktorit on testattu sekä Intian kuumuudessa että Suomen kovassa talvessa. Traktorit toimivat loistavasti myös haastavissa oloissa. Täysin länsimainen laatu takaa luotettavan työkalun pitkäksi ajaksi.

YouTube video

HELPPOKÄYTTÖINEN HYDROSTAATTINEN VAIHTEISTO

Solis 26 HST on varustettu hydrostaatisella vaihteistolla. Ei vaihteita, vain poljin eteen/ taakse. Todella helppo ajaa. Kaksi nopeusaluetta ( Hidas/nopea) työhön ja siirtymille. Nopeus vlittavissa portaattomasti 0-20kmh välille. Vakiovarusteena myös vakionopeuden säädin. Todella helppo ajaa, sopii erityisesti etukuormaaja käyttöön. Vaihteisto on Japanilaisen Yanmar nimisen yrityksen kehittämä ja valmistama.

MEKAANISESTI KYTKETTÄVÄ NELIVETO

Solis traktori on varustettu mekaanisesti kytkettävällä nelivedolla ja tasauspyörästön lukolla.

HYDRAULIIKAN TAKAULOSOTTO JA PERÄVAUNUPISTOKE VAKIONA

kaikkien Solis traktoreiden vakiovarustukseen kuuluu Hydrauliikan ulosotto 17.5l/min/180bar ( meno/paluu) . Liikuttaa sujuvasti esim metsäkärryn kuormaajaa, lingon torvea tai muuta hydrauliikka käyttöistä työlaitetta. Peräkärry pistoke on Eurooppainen standardi 7 napainen. Hydrauliikka on vaihtesitoa lukuunottamatta Italialaisen MITA:n käsialaa joten kyseessä on todella laadukkaat hydrauliikka komponentit.

TYYLIKÄS JA NYKYAIKAINEN MUOTOILU

Nykyaisesti muotoiltu Solis 26 sopii ulkomuotonsa puolesta vaativammallekkin käyttäjälle. Muotoilu on ajatonta. Tyylikkäät Hellan ajovalot kruunaavat kokonaisuuden.

SELKEÄ JA YKSINKERTAINEN MITTARISTO

Solis traktorit on varustettu selkeällä ja yksinkertaisella mittaristolla josta näät helposti vilkaisemalla mm kierrosluvun, moottorinlämmön, polttoaineen määrän ja varoitusvalot.

MUKAVUUS PAKETTI

Solis mukavuuspaketti HST ja 9+9 mallissa tuo traktoriin jousitetun mukavuusistuimen käsinojilla, niskatuen , tasaisen lattian ja 12v latauspistokkeen esimerkiksi matkapuhelimelle, Runsaasti tilaa myös isommalle kuljettajalle, Myös hytti on tässä mallissa tilava. Todella mukava istuin ja ergonominen työasento.

KOLMEN VUODEN TAI 2000H TAKUU

Pitkä takuu tekee Soliksesta luotettavan kumppanin. Huoltopisteitä on useita ja varaosat löytyvät Suomesta. Mikäli siis ongelmia ilmenisi myös jälkimarkkinointipalvelut pelaavat ja koneen keskeytymätön käyttö on mahdollista. Suomen suosituin minitraktori on Solis! Tutustu koko Solis valikoimaan lähimmällä jälleenmyyjälläsi.

USEITA RENGASVAIHTOEHTOJA

jokaiseen Solis 26 HST traktoriin on vapaasti valittavissa useita rengasvaihtoehtoja. Päätät ostohetkellä haluatko Traktorirenkaat, Teollisuus,Nurmi tai Galaxy kuvion Rengasoptiot kuuluvat kauppahintaan eikä rengastyypin valnnasta veloiteta mitään lisää.

 

MoottoriMitsubishi
Teho26 hv
Sylinterit3
Kuutiotilavuus1319 cc
Maksimikierrokset2700
IlmansuodatinKyllä
HehkutusKyllä
Maksimivääntö76,3 nm
PakoputkiEteen alas
VaihteistoHydostaattinen
Vetotapa2/4 wd mekaanisesti kytkettävä
KytkinKuiva yksilevykytkin
VaihteetHydostaattinen
Synkronoitu vaihteistoKyllä
Vetokyky1600 kg
Nopeus km/h20
JarrutÖljykylpyjarrut
JarrutehostinEi
KääntöjarruEi
KäsijarruKyllä
TasauspyörästönlukkoKyllä
PTO540/540e + 2100 keskellä
PTO-kytkentäSähköinen
OhjaustehostinKyllä
Sähköjärjestelmä12 v
Laturi42 ah
TakanostolaiteKyllä, kategoria 1
SivurajoittimetKetju
TakahydrauliikkaKyllä, 15,5 l
TurvakytkimetJarru, PTO ja nopeusalue
KytkinpoljinEi
Polttoainesäiliö26 l
Kääntösäde (ilman jarruja)3,2 m
Vakio renkaatValittavissa
Lämmin ohjaamo (lisävaruste)Saatavilla lisävarusteena
Etukuormaaja (lisävaruste)Kyllä
Nostokyky500 kg
TyölaitekiinnikeEuro
LisähydrauliikkaKyllä
Max. nostokorkeus1,9 m
Vakiokauhan tilavuus90 l
Murtovoima750 kg
Paino1250 kg
Pituus2895 mm
Leveys (vakiorenkaat)1050 mm
Maavara (min)250 mm
Akseliväli1560 mm
VetokoukkuKyllä edessä ja takana
LisäpainotEdessä 2×15 kg
PerävaunupistokeKyllä
VakiorenkaatValittavissa
Vaihtoehtoiset renkaatSaatavilla lisävarusteena
Rengasvaihtoehto: Galaxy220/55r12/280/70r16
TieliikennesarjaKyllä, vakio
Ohjekirja

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut