Sunward SWE20F kaivinkone

32 900,00 

Veroton: 26 532,26  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Luotettava , tehokas ja helppokäyttöinen kaivinkone ammattikäyttöön , vuokraukseen tai vaativalle kuluttajalle. Yksi maailman suurimpia kaivinkoneiden valmistajia tuo nyt myös Suomeen tarjolle hinta/laatusuhteeltaan vertaansa vailla olevan 2000kg kokoluokkaan sijoittuvan kaivukoneen joka on varustettu  lämpimällä mukavuusohjaamolla (Fops).  Markkinoiden kattavin vakiovarustelu kokoluokassaan ( mm Led-työvalot, protionaalinen esiohjattu hydrauliikka, puomin lisähydrauliikka, radio Usb paikalla, jousitettu mukavuusistuin, ja jne) .  Kaikki Sunward kaivinkoneet on valmistettu japanilaisista premium komponenteista, kuten Yanmar,Nachi ja jne.

Todella kompaktit ulkomitat omaava Sunward SWE20F kaivinkoneen Leveys on ainoastaan 99cm joten kulkeminen myös ahtaissa paikoissa onnistuu tällä helposti.
Moottorina toimii 13.4kw (20hv) Yanmar 3 syl disel ( Yanmar 3 TNV 80F Stage V) joka on erittäin hiljainen, luotettava  ja täyttää eurooppalaiset päästömääräykset ilman ureaa. Polttoaineen kulutus on alle 3l/h joten koneen käyttökulut pysyvät pieninä.

Hydraulikan kehitykseen ja testaamiseen on käytetty tuhansia tunteja. Tästä johtuen hydrauliikan käytettävyys, luotettavuus ja huollettavuus on omaa luokkaansa.

Puomisto ja sylinterit

Tehokkaat Sylinterit ja oikea puomin geometria antaa tälle minikaivurille poikkeusellisen  22,7 kn murtovoiman kauhalle  ( Kauhan murtovoima yli 2300kg) ja puomille 10KN ( puomin murtovoima yli 1000kg)

Suojattu  nostosylinteri

Tässä Sunward SWE20F kaivinkoneessa nostosylinteri on suojattu peitelevyillä jotka suojaavat syliteriä ulkoisilta vaurioilta, Sopii siis loistavasti myös vuokrauskäyttöön koska herkät osat on suojattu ulkoisilta iskuilta.

Lukkoventtiilit

Puomiston sylinterit on varustettu vakiona lukkoventtiilein, jos letku saattuu hajomaan, niin puomisto ei putoa hallitsemattomasti.

Nopeus ja ajettavuus

kaivinkone on varustettu kahdella nopeusalueella (0-2kmh ja 0-3,5km/h) Nopeus on valittavissa kytkimestä. Kone on vakiona varustettu myös automaattisella vaihteen vaihdolla, Jos siirtoajossa isommalla vaihteella kuorma kasvaa liian suureksi, kone vaihtaa automaattisesti pienemmälle alueelle.,Kun tie tasoittuu niin taas automaattisesti isommalle,näin ollen kuljettajalla jää aikaa keskittyä työhön, nappien painelun sijaan.

Tilava ja lämmin ohjaamo

Vakiona tilava ja lämmin ohjaamo jousitetulla istuimella, ohjaamossa on tilaa isommallekin kaverille.

Näkyvyys

Kaivinkoneen ohjaamon suunnittelussa on haettu täysin esteetöntä näkyvyyttä.

Levitettävä alavaunu

Sunward SWE20F on vakiona varustettu levitettävällä alavaunulla. Koneen levyes portaattomasti säädettävissä 990mm-1360mm välillä. Pystyt siis ajaman metrin leveästä ovesta sujuvasti.

Led-työvalot

kaivinkone on varustettu neljällä led-työvalolla. Kaksi eteen, yksi puomissa ja yksi taakse.

Huollettavuus

Sunward SWE20F suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huollettavuuteen. Kaikki huoltokohteet on sjoitettu niin että kone on huollettavissa helposti moottorikopan avaamalla.

Siirrettävyys

Tämä kaivinkone on siirrettävissä henkilöautolla, Koneen oma paino on 2000kg joten Be kortilla siirtäminen sujuu helposti eri työmaille tai Esim kodin ja kesämökin välillä.

Hydrauliikka

Tämä Sunward SWE20f on varustettu kahdella työhydrauliikka pumpulla ja yhdellä ajopumpulla. Hydrauliikan tuotto työpumput 2*21l/210bar Ajopumppu 13.2l/ 180bar

Hydrauliikka on esiohjattu ja kaikki liikkeet ovat portaattomasti säädettävissä. Vakiona puomissa on 2x paine 2x paluu hydrauliikat, Tankkilinja saatavana lisävarusteena. Probotionaaliset ohjaukset lisähydrauliikalle, ja tyvitaitolle.

Tekniset tiedot

KAUHAN TILAVUUS
0.04m3
KAUHAN LEVEYS MM
380
PAINO
1840-1940kg
KONEEN PITUUS X LEVEYS X KORKEUS MM
3820 x 990 x 2210
MOOTTORI
Yanmar 3TNV80F-SSSU, Stage V, 1267cc
TEHO
13.4kW @2200prm
TELATYYPPI
Kumitela
TELAN LEVEYS X PITUUS MM
230 x 1555
HUIPPUNOPEUS (KORKEA / MATALA VAIHDE)
3.5/2 km/h
NOUSUKULMA
30 astetta
PYÖRITYSNOPEUS
10 kierr/min
MAAPAINE
30kPa
PUSKULEVYN LEVEYS X KORKEUS MM
990/1360 x 267
PUSKULEVYN MINIMI/MAKSIMIKORKEUS MAANPINNASTA MM
-360/295
HYDRAULIJÄRJESTELMÄ
2*21lpm + 1*13.2lpm + 1*6lpm
HYDRAULIJÄRJESTELMÄN PAINE
21+16 mPa
POLTTOAINETANKIN TILAVUUS
23l

 

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut