-5%

EGO Jatkovarsi Multi-Tooliin EP7501

129,00 

Veroton: 104,03  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Jos sinun on yletyttävä erityisen korkeisiin puihin tai pensasaitoihin tai haluat vain hieman lisää pituutta, kun käytät akkukäyttöisiä monitoimityökalujen lisälaitteita, jatkovarsi on juuri se, mitä tarvitset. Hiilikuitumateriaalin ansiosta varsi on kevyt ja samalla uskomattoman tukeva, joten voit luottaa siihen, että se selviytyy kaikista töistä.

EGO-monitoimityökalun jatkovarsi antaa tarvittavan lisäkantaman ja poistaa tarpeen käyttää tikkaita. Hiilikuidusta valmistettu jatkovarsi on 78 cm pitkä ja painaa vain 600 g. Se napsahtaa saumattomasti paikalleen tehoyksikköhän, minkä jälkeen voit kiinnittää valitsemasi monitoimityökalun, jotta saat työn tehtyä.

Monitoimityökalumme avaavat aivan uusia mahdollisuuksia puutarhojen, viheralueiden ja pihojen kunnossapitoon ja moneen muuhun. Ja jatkovarsi tarjoaa tehokkaan ratkaisun kaikkiin pystysuoriin tai muihin vaikeapääsyisiin työalueisiin. PH1400E-tehoyksikkössä on yksiolkaimiset valjaat, joka antaa lisätukea, kun tarvitset lisäpituutta.

HIILIKUITUA
KOKONAISPITUUS: 78 cm
PAINO: 0,64 kg

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut