EGO Multi-Tool Pensasleikkuri HTA2000

279,00 

Veroton: 225,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Korkeiden tai matalien pensasaitojen käsittely on helppoa. 160 cm:n kokonaispituuden ja 12 säädettävän leikkuukulman ansiosta tämä lisälaite on juuri oikea suoriutumaan tehtävästä pensasaidan koosta tai muodosta riippumatta. Taitettuna työkalu on vain 99 cm pitkä, joten se mahtuu erityisesti suunniteltuun monitoimityökalulaukkuun (BMH1000). Varastointi ei siis ole ollenkaan ongelma.

Koe EGOn voima ja ota pensasaita takaisin hallintaan. EGO Power+ -pensasleikkurin lisälaitteen avulla voit nauttia akkukäytön suomasta vapaudesta. Voit säätää 12 leikkuukulmaa ja antaa pensasaidallesi haluamasi muodon. Jos sinulla on lyhyempi pensasaita, tästä työkalusta on saatavana myös lyhyt versio (HTA2000S), jonka kokonaispituus on 120 cm (40 cm vähemmän kuin tämän työkalun). Voit asettaa 9 eri leikkuukulmaa, mutta käytät silti samaa leikkuuterää.

51 cm:n pituiset laserleikatut ja timanttihiotut terät leikkaavat läpi kaikki kurittomat oksat, olivatpa ne sitten havupuita, lehtipuita tai kovia puulaatuja. Kun pensasaita on leikattava ennen talvea, tämä akkukäyttöinen pensasleikkuri on valmiina toimintaan. Kytke se vain PH1400E-tehoyksikköhän, lisää haluamasi EGO Power+ -akku ja olet heti valmis aloittamaan.

 

Yhteensopiva seuraavien kanssa:

PH1420E MULTI-TOOLIN MOOTTORI- HIILIKUITUVARRELLA

EGO PH1400E Multi-Toolin moottori

 

 • Paino – 2,7kg
  Kokonaispituus – 160cm
  Suojakahva – Kyllä (Tehoyksikössä)
  Käyttöaika
  2.5Ah jopa 37 min
  4.0Ah jopa 65 min
  5.0Ah jopa 82 min
  7.5Ah jopa 122 min
  10.0Ah jopa 157 min
  Terän pituus – 51cm
  Hammasvälin leveys – 26mm
  Terän tyyppi – Kaksipuolinen, laserleikattu
  Kiinteät leikkuukulmat – 12 leikkuukulmaa

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut