EGO Oksasaha Multi Tooliin PSA1000

99,00 

Veroton: 79,84  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Katkaisee puunoksat nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tehokas puomisahan lisälaite saa puutarhasi nopeasti huippukuntoon 25 cm:n laipan ja vaikuttavan 15 m/s:n ketjunopeuden ansiosta. Ilman hankalia johtoja tai bensiiniä hallitset kurittomat oksat helposti. Työkalu on kevyt ja harjaton moottori tehoyksikkössä vähentää tärinää, mikä tekee työstä taas miellyttävää.

EGO-monitoimityökalun 25 cm:n puomisahan lisälaitteen avulla voit karsia oksia ilman tikkaita ja vähentää näin tapaturmariskiä päivittäisessä työssä. Pidä hedelmäpuusi hyvässä kunnossa ja siistinä 25 cm pitkän laipan avulla, joka toimii yhdessä 15 m/s:n ketjunopeudella. Vääntömomentista tinkimättä työskentelet helposti oksien läpi.

Puomisahaan on asennettu automaattinen voitelujärjestelmä, jossa on 220 ml:n öljysäiliö, jotta ketju toimii vapaasti. Laippa ja ketju voidaan vaihtaa AG100:aan (laippa) ja AC100:aan (ketju).

Kuten kaikki EGO-tuotteet, tämäkin aiheuttaa vähemmän tärinää ja melua. Työkalumme ovat turvallisempia käyttäjän terveyden ja ympäristön kannalta. Lisäksi tuotteemme ovat kevyitä ja tasapainoisia ja siten käyttäjäystävällisiä. Monitoimityökalua voidaan käyttää yksi- tai kaksiolkaimisilla valjailla maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi.

Yhteensopiva:

PH1420E MULTI-TOOLIN MOOTTORI- HIILIKUITUVARRELLA

EGO PH1400E Multi-Toolin moottori

PAINO – 1,89kg
KOKONAISPITUUS – 142cm
SUOJAKAHVA – Kyllä (Tehoyksikössä)
KÄYTTÖAIKA
2.5Ah jopa 70 leikkauksia
4.0Ah jopa 110 leikkauksia
5.0Ah jopa 140 leikkauksia
7.5Ah jopa 210 leikkauksia
10.0Ah jopa 285 leikkauksia
LAIPAN PITUUS – 25cm
KETJUJAKO – 3/8″, 1,1mm
MAX. LEIKKUU LÄPIMITTA – 200mm
ÖLJYSÄILIÖN TILAVUUS – 220ml

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut