Metsakärry FT30

14 756,00 

Veroton: 11 900,00  (ALV 0%)
Saatavilla verkkokaupasta

Tuotekuvaus

Metsäkärry pieneen traktoriin 3,7t kantavuudella. Tällä tuot isommatkin puukuormat metsästä. Valmistettu rautaa säästämättä jonka kertoo kärryn paino, verrattaessa kilpailijoihin on materiaali vahvuudet paksummat. Omapaino 815kg . Kahdeksankankaiset renkaat on suunniteltu metsäajoon. Kokona yleinen 26-12-12 joten rengasrikko tapaksessa uuden renkaan saa nopeasti pienemmälläkin paikkakunnalla.  Omalla öljysäiliöllä ja PTO pumpulla. kärry ottaa siis voimansa traktorin ulosottoakselista joten traktorista ei tarvita ulkopuolista hydrauliikkaa ( Saatavana myös ilman Pto pumppua , vaatii traktorista paine,paluu, tankkilinja liittimet tai Hondan bensiinimoottorilla.) . Vakiona kolmella tukkipankolla. Tukijalat on varustettu lukkoventtiilein, joten letkurikon sattuessa jalat ei petä alta, ja kärryn käyttö on turvallista myös vaativissa olosuhteissa.

 

Metsänostin on suunniteltu erityisesti tähän metsäkärryyn, vakuuttava 4m puomin pituus ( saatavana myös 5m puomilla) maksimi nostokyky maksimiulottumalla tukijalkoja käytettäessä on 320kg. Kourana toimii Hardox 450 stä valmistettu 0,11 kuution koura 360 asteen pyörityksellä.  Kouran maximi avautuma on 820mm. Kouran maksimi kapasiteetti on 1000kg.

Vinssi kaukosäätimellä:

FT30 metsäperävaunussa on vakiona kauko-ohjattu 1280kg vinssi 50metrin vaijerilla. Vinssillä vedät kätevästi pitkälläkin olevat puut kouran saataville.

Tekniset tiedot

Metsäkärry FT30
Nostin FM40
Tukijalat
Pto pumppu vaihteistolla 25l/min
Kauko-ohjattava vinssi 50m x 5mm vaijerilla
Paino 815kg

Made in EU

Hintaan lisätään rahti

Takuu ja huolto

Kaikilla uusilla tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai jokin osa puuttuu tai on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Lue lisää takuusta.

Huollamme laadukkaasti kaikki polttomoottorikäyttöiset koneet ja laitteet, niin takuuhuollot kuin korjauksetkin. Lue lisää huoltopalvelusta.

Tuotearvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsakärry FT30”